Translate

24 Kasım 2014 Pazartesi

Sanırım Mimlendim - Soslu Badem

   




          Kendime Ayırdığım Zaman  Etiketi ~ İlk Mimlenişim Soslu Badem Sayesinde oldu, tekrar teşekkür ederim güzel bayan. Önce şaşkınlığımı bir üstümden atayım :)



23 Kasım 2014 Pazar

Bir Flormar Alışverişi - Fırça Seti Hediye



Paket neredeyse bir haftadır elimde olmasına rağmen, ya havaların kötü gidişatından fotoğraflayamadım ya da müsait olmadığım zamanlardan .. Bugün de biraz rahatsız olmama rağmen bir el atayım blog yazı düzeni aksamasın dedim. Flormar, Türkiye şartlarında düşünülünce ortalama kaliteye sahip; güzel bir marka. Özellikle uygun fiyatlı alternatif sunan ojeleri dışında, kalemleri ve farları da gayet başarılı! Sık sık indirim ve sürpriz hediyeler yapması da cabası. Malum, bayanların hayır diyemeyeceği iki şey vardır. İndirim ve sürprizler... 
Bakalım neler alınmış .. 

20 Kasım 2014 Perşembe

Blog Keşif Etkinliğiyle Tanışmaya Ne Dersin?

Merhaba Blog yazar arkadaşlarım,
Blog keşif etkinliğiyle, yeni blog yazmaya başlayan arkadaşlarımız (ben de dahil :D) için destek  ve bu konuda deneyimli olan blog yazarları sayesinde bir tık daha profesyonelliğe yaklaşabileceğimizi düşüyorum. Bu bloglar her konuda olabilir. Belirli bir kısıtlama yok. Bloğunu da al gel güzel arkadaşım :D

Blog yazarı olarak kullandığınız blog adresini, kullandığınız diğer sosyal hesapları ekleyin. Blog adreslerinizi bu konunun altında tek tek paylaşacağım, böylece blog adreslerini zorlanmadan bulabileceksiniz. Bloğunuz hakkında kısa yazılar, hakkınızda birkaç bilgi, nerede yaşadığınızı da yazabilirsiniz. Sıradan bir Blog Buluşma, Keşif Etkinliği olmasın diye düşüyorum yalnızca :))


16 Kasım 2014 Pazar

Siyah Noktalardan Temizlenmiş -Arınmış Bir Cilt



Gün içersinde yalnızca ellerimiz kirlenmiyor. Yüzümüz de fazlasıyla kiri absorbe ederek, gözenekleri tıkıyor. Bu kirler birikerek siyah nokta oluşumuna neden oluyor. Oluşan siyah noktayı temizlemek sanıldığı kadar zor değil. Bunun için pahalı maskelere, toniklere, kremlere, sabunlara vb. lerine hiç ihtiyacınız yok desem! Her evde bulunan bir iki yardımcı ile de yapılabildiğini söylesem hiç gam yemem :) Buyrun gerekli kürü hazırlamak için nelere ihtiyacımız varmış, bir göz atalım bayanlar ..



9 Kasım 2014 Pazar

Note Cosmetics Luminous Satin Tekli Farlar 9 - 10 Numara

Kısa zamanda büyük yankı uyandıran Note Cosmetics ürünlerini duymayan kalmamıştır. Bazı kozmetik blog yazarlarına dağıtılan ürünlerden, kullanım sonrası ürün yorumlarımdan az çok bir şeyler de öğrendik tabii olarak. Bir farklılık yaratarak, tanıtım yüzü olarak Nihat Odabaşı'nın yer aldığı bu markaya büyük bir merakım vardı ve denemek istedim. Bunun için Luminous Silk tekli farlarından 09 numara ve 10 numarasını almış bulundum. Hali hazırda göz grubu ürünlerinde Kasım ayı süresince devam eden %30 indirimi de göz önünde bulundurursak denemek için büyük fırsat dedim ve ürünlere yakından bakalım.. Nasıllar acaba? :)


10 ve 09 numaralı Note Tekli Farlar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...