Translate

23 Ocak 2015 Cuma

Mimlendim . 2014 Yılı Nasıl Geçmiş




Benim canııım Dilek'çiğim ve Sulti 'ye beni mimledikleri için çok teşekkür ederim. Gelelim 2014 yılım nasıl geçmiş ya da geçmemiş hemen bakalım :)

1- 2014 Yılını nasıl tarif edersin?
Nasıl geçtiğini anlayamadım bile.. Biraz hüzünlü bir yıl oldu da diyebilirim. 

19 Ocak 2015 Pazartesi

İlk Çekilişim Başlasın !



Merhabalar!
Uzun süredir yapmaya niyetlendiğim ve türlü türlü aksilikler yüzünden bir türlü fırsat olmadı. Neyse ki çekiliş bugünlere kısmetmiş.

16 Ocak 2015 Cuma

Sephora | Benefit | Gratis Alışverişleri


Merhaba Hanımlar!




Sephora indirimini duymayan kalmamıştır diye düşünüyorum. Kime göre yetersiz bir indirim olmasına rağmen gözüme kesirtirmiş olduğum ürünler vardı. Hazır böyle bir indirim varken uğramamak olmazdı deyip Gratis'e de uğrayım küçük bir alışveriş yaptım. Detayları,

14 Ocak 2015 Çarşamba

Organique Türkiye'den Merhaba | Antalya Blogger Buluşması

ORGANIQUE

Uzun süredir bloğumdan uzak kaldığımdan dolayı, Organique markasının davetinden arda kalanları sizlerle paylaşamadım. Hemen uzatmadan konuya geçelim. Antalya'da faaliyet gösteren Organique cilt bakım markası Polonya menşeli, büyük oranda organik ürünlerden oluşan ve geniş bakım ürünleri yelpazesine sahip Türkiye'de yeni yeni duyulmaya başlayan bir marka. 

Ürünlerin dağıtım ve satış işini üstlenen Uğur Bey ve eşi Asia Hanım gayet güler yüzlü ve hoş sohbet insanlardı. Güzel bir sohbetin ardından beş blogger mağazayı talan ettik diyebilirim. Benim gözümden mağaza turuna başlamak isterseniz buyurun.. 


Asia Hanım, cilt bakımı için bir gönüllü istedi ve bizde aramızdan Balböceği ile Kozmetik 'i seçtik. Uzun bir cilt bakımı ardından sağlıkla ışıldayan bir cilt ile karşılaştık.

2 Ocak 2015 Cuma

Flormar Twist Up Kalem Rujlar | Lipstick






Merhaba!
Bildiğiniz üzere kalem ruj alanında başı çeken Clinique markasının Chubby serileri oldukça revaçta. Ancak istenilen rengi veremediği gibi fiyatı da oldukça yüksek. Peki daha uygun fiyata ve daha güzel renkleri olan kalem rujlardan denemek ister miydiniz? O halde incelemeye devam edelim!


Bugün ürün incelemesinde Flormar Twist Up Kalem Rujlar var!
Ürün sağlam ve şirin bir paketleme ile geliyor.Ayrıca ürünün alt tarafından çevrilerek açılması
büyük bir artı ve kalemtıraşa gerek kalmıyor.
Hangi ruju arıyorsanız, her rujun farklı renkte olması ile  kolaylıkla bulabiliyorsunuz. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...