Translate

27 Nisan 2015 Pazartesi

Wet'n Wild Nutty & Brulee Tekli Farlar


Haftanın ilk gününden merhaba hanımlar..

Bugün herkes tarafından sevilerek kullanıldığını düşündüğüm, Wet'n Wild'ın iki farını görücüye çıkarayım dedim. Daha yakından inceleyelim değil mi?

26 Nisan 2015 Pazar

Benefit The Porefessional Gözenek Küçültücü Baz



Benefit The Porefessional Gözenek Küçültücü Baz

Mutlu pazarlar hanımlar..
Bugün Benefit The Porefessional gözenek küçültücü bazını eksileriyle artıyla sizlerle buluşturmak istedim. Bugüne kadar birçok bloggerdan dinlediğiniz, okuduğunuz bir konu ve ürün olduğu su götürmez bir gerçek. Ancak bir de benim bakış açımdan bakmaya ne dersiniz?

23 Nisan 2015 Perşembe

Moshos Garden Sıcak Havlu Yüz Temizleyici


Moshos Garden Sıcak Havlu Yüz Temizleyici

Merhaba... Bugün Moshos Garden Sıcak Havlu Yüz Temizleyici ile ilgili fikirlerimi belirtmek istiyorum. Sertifikalı organik balmumu ve sertifikalı organik zeytinyağı ile cildi temizler. Sarı kantaron ile cilt tonunu düzeltmeye yardımcı olur.

Kullanım Şekli: Temizlemek istediğiniz bölgeye yeterli miktarda uygulayın. Önceden sıcak su dolu bir kapta beklettiğiniz havluyu elinize sarın, cildinize masaj yaparak temizleyin.

8 Nisan 2015 Çarşamba

Bioderma Sensibio H2O ve Garnier Kusursuz Temizleme Suyu Karşı Karşıya


Merhaba!
Bugünün konusu, dünyada çığır açan makyaj temizle sularından Bioderma Sensibio H2O ve Garnier Temizleme Suyu incelemesi. Siz de iki ürün arasında kalıyorsanız bu yazıyı okumadan geçmeyin :)

**
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...