Translate

1 Aralık 2014 Pazartesi

Artnet Professional Line Far Fırçası - Yorumum

Merhaba Bayanlar!

Makyaj alanında bir tık daha profesyonelliğe adım atalım, daha güzel işler çıkaralım diye düşünüp duruyoruz. Hal böyleyken elimizdeki makyaj ürünlerini yenilerken bir de bu ürünleri daha verimli kullanabilecek olduğumuz makyaj fırçalarına yöneliyoruz. Tabii bu fırçaların fiyatları (kalite oranında) almış başını gidiyor diye düşünüyoruz. Kim bir fırçaya 100 lira vermek ister ki dediğiniz olmuştur. Ama güzel işler çıkararak aldığı parayı sonuna kadar hakkediyor dediğimiz de olmuştur. Aslında bu tamamen kandırmaca! Neden mi?" Pahalıysa kalitelidir canıııım" anlayışından ileri geliyor. Ah tabii ben de  M.a.c 'ten  Sigma'dan fırça (setlerini bile) almak isterdim. Maalesef, şartlar elvermiyor ve daha uygun fiyatlı ve  işlevli fırçalara yöneliyorum.

Bu uzun girizgahtan sonra size bahsetmek istediğim aslın konuya gelelim. Hem uygun hem de işlevli bir far fırçasına sahip olmak ister miydiniz? Öyleyse sizi şöyle alayım  :)



Artnet Professinonal Line Far Fırçası



Bu far fırçası  M.a.c ve Sigma fırça türevlerine benziyor değil mi? Hatta M.a.c'ten 217 numaralı karıştırma fırçasına da benzetiliyormuş. Lakin ben öyle bir kıyaslamada bulunamayacağım. Malum, ben o pahalı fırçalardan kullanmıyorum :D Sap kısmı gördüğünüz gibi uzun. Makyaj yaparken tutuş rahatlığı ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

(Arka plandaki görsel ise güzel Antalya'mın Demre ilçesine ait bir tarihi eser sütun. Bkz, o bile şaşırmış :D)

Kıl yapısı çok sert olmamakla beraber, çok yumuşak da değil. Far dağıtma, far uygulama işlevini gayet güzel yapıyor. Biraz daha küt kesilse daha iyi olabilirmiş diye düşünüyorum. Çok rahatsız etmese de far dağıtırken göz kapağına battığını hissedebiliyorsunuz. Belki birkaç yıkamadan sonra git gide yumuşar, ne dersiniz?


Artnet markasının diğer fırçalarını; ne yalan söyleyeyim, pek beğenmedim. Çok sıradan ve  adi bir görüntüleri var. Gözüme ilişen bir tek bu far fırçası oldu. Fiyatı da o kadar uygun ki! Hatta üç tane daha aldım. Maksat hem yedeklemek hem de bir çekilişşşş olursa  sizlerle de tanışmasını sağlamak istediğimden. Bu fırçayı ne kadara aldım inanılır gibi değil! Sadece 4.60 TL. Doğru duydunuz. 5 TL bile değil :D


(Gerçek kıl olup olmadığı konusunda da bilgim yok. Fiyat bazında bakarsak, öyle olmamasını umut ediyorum. )

Dipnot: Postcrossing yaptığım için elimde bir sürü kartpostal var. Görsel olarak bunu kullanmak istedim. Umarım beğenirsiniz.

İnci D.

9 yorum :

  1. Ben de bunları hep görüyordum da emin olamamıştım alsam mı diye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım al tabii, ben çok memnunum. Hatta şu kara cuma indiriminde Sigmalardan alsam mı diye düşündüm, sonra bunu aldım vazgeçtim. Elimde Real Techniques'in farklı fırçaları da var ve yetiyor. Bunlar çerez niyetine de deneyip, merak gidermek için. Güzelse ne ala, değilse canımız sağ olsun :)) (O da uygun fiyatlı diye :P )

      Sil
  2. Merhaba ^^ makyajtavsiyem blog keşfi yazısı üzerine blogunuzu keşfettim ve artık takipteyim ^^ Ben de bloguma beklerim http://missowlcat.blogspot.de/ fırça çok hoş görünüyor memnun kalmanıza sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloğuma uğradığın için teşekkür ederim, hemen takibe aldım :)

      Sil
  3. Çok naziksiniz, çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba İnci. Blogun hayırlı olsun ben bir blog keşfi etkinliğinde gördüm seni ve takibe alıyorum sen de gelirsen sevinirim :) http://dilekce54.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. blog keşif etkinliğinden geliyorum bu arada fırçaya bayıldım nerden aldınız onu yazdınız mı ben mi kaçırdım acaba?
    bana da beklerim. Blog satışımda mevcut uygun fiyatlı ürünler var :)
    http://sinempehlivan39.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cosmetica mağazasından aldım kendisini. Göz atayım hemen sayfanıza :)

      Sil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...