Translate

17 Aralık 2014 Çarşamba

Bir TuruncuKasa Alışverişi Daha!


Merhaba Hanımlar!




Bir süredir gözüme kestirdiğim ve fiyatının yüksek olmasından dolayı sürekli sonraya ertelediğim birkaç üründen bahsetmek istiyorum size. Sonunda kavuştum! :D

Hangi marka ve ürünlerden bahsediyorum? Hemen açıklayayım..
Nuxe Paris Markasının ününü ve fiyatlarının yüksek oluşunu duymayan kalmamıştır.Turuncukasa, Nuxe markası için diğer sitelere oranla fazla indirim yapıyordu (%50).. Bunu değerlendirmek gerek diye düşünerek siparişimi verdim. 


Nuxe Huile Prodigieuse 50 ml - Kuru Yağ :  Daha önce yapmış olduğum alışveriş sonrası elime ulaşan deneme boy ürünü sayesinde az çok fikir sahibi olduğum ve beğendiğim bir ürün. Saç, yüz ve vücut için kullanılabilen, çok amaçlı bir ürün. 6 değerli yağdan oluşan, cildi besleyip, onaran, E vitamini içeren, %98.8 oranında doğal içerikten oluşan, koruyucu madde içermeyen joker bir ürün!  Bir başka blog yazarı tarafından duyup deneyip, tırnak etlerimi yumuşatarak beğenimi alan bir yağ. Kesinlikle denemelisiniz!

Nuxe Reve De Miel - Dudak  Balmı - Onarıcı Dudak Kremi : Yaz, kış dudaklarıma iyi bakmam gerektiğini düşünmeye başladım. Elimde birkaç dudak balmı olmasına rağmen bir başka arayışa düşüyordum. Sonunda bu ürünü almaya karar verdim. Aldığım ilk gün denedim. Diğer dudak balmlarına kıyasla yapış yapış, parlak bir görünümün aksine mat ve tatsız oluşuna hayran kaldım. Nemlendirmesi ise harika! Mat rujlar için kullanılabileceğini de duymuştum.

 Bir de 20. yıllarına özel olarak farklı renkte kapak tasarımları ile karşılaşıyorsunuz.. İçeriklerinde bir değişim yok. Koruyucu madde, parfüm, hayvansal yağ, renklendirici, paraben vb içermiyor. İndirimli fiyatlar süresince denemenizde fayda var..

Şunu da belirtmek isterim ki, Turuncukasa'dan güvenli bir şekilde alışveriş yapıyorum. Bir sorun olduğu zaman muhatap bulabiliyorsunuz ve sizinle ilgileniyorlar. Hemen hemen her siteyi dolaşıyorum ve en uygun fiyatı orada buluyorum. Daha ne olsun!

Hoşça kalın hanımlar,,,



10 yorum :

  1. Nuxe ürünlerini ben de merak ediyorum. Yorumlarını merakla bekliyorum canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki fazlı olan ürününün deneme boyu vardı ve beğenmiştim. Hatta annem de beğenmiş "Bundan alsak mı?" diye sorunca ben de normal olanı alayım dedim.Özellikle inatçı tırnak etlerini güzelce haklıyor. Yağlı yağlı bir hise bırakmıyor, yağ dediğine bakma.. Dudak kreminin de nemlendirmesi çok güzel. Fazla fazla kimyasal içerikli olmayınca denememek için bir neden yok :)

      Sil
  2. Kuru yağını denemek istiyordum ben de. Bu gidişle alacağım sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim, yağlı bir his yaratmadan pamuk gibi yumuşaklık sağlıyor.

      Sil
  3. Kuru yağı ben de denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek, online alışveriş sonrası deneme boy ürün olarak talep et istersen. Belki gönderirler ve deneme şansın olur. Nasıl olur da bir yağ yağ hissiyatı vermeden yumuşacık bir cilt yaratır, hayret! Kullandığım zaman ile kullanmadığım zamanlardaki fark çok büyük..

      Sil
  4. Teşekkür ederim desteğiniz için, takipteyim :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba :)
    Blog keşif etkinliğinden geldim,sizi takibe aldım :) Bende bana beklerim :)
    http://senaleyingezegeni.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba..
      Takibe aldım şimdi. Ne cici bir blog sayfan var öyle :)

      Sil
    2. Teşekkürler :)
      Bi' gün oturdum "Her şeyi pembe yapacağımm!" dedim ve yaptım :)

      Sil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...