Translate

15 Aralık 2014 Pazartesi

Flormar Pin-Up Smooth'n Krem Allık


 Günaydın!

  Bu haftanın konusu, Pin-up serisinden en çok beğeniyi alan Flormar Krem Allık.. Flormar markası yenilikçi atılımlarıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan bir marka artık. Ve bu yeniliklerinden birisi olan köpük allığını inceledim. Nasıl bir ürün, hemen bakalım..






        Öncelikli olarak paketlemesinde harika bir Pin-up kızı bizi karşılıyor. Görsel olarak Benefit'den ve The Balm'dan esinlenilmiş izlenimi var.


    Bende bulunan renk SB01 Light Coral. Çok şirin pempe-mercan karışımı bir renk. Serinin üç farklı (Cherry Pie, Peach Satin ve Rose Bouquet) rengi daha bulunmakta.


     Bu güzel kutudan çıkan ürün ise sıradan bir paketlemeye sahip. Hemen hemen herkesin dediği gibi, dış görseldeki özenin ürün paketlemesi için de kullanılması fikrindeyim.  Hiç olmazsa, siyah plastik materyal yerine daha iç acıcı bir renk materyal kullanılabilirdi.Ürünün tüp şeklindeki paketlemesi  ise hijyen açısından ve kullanım açısından büyük kolaylık sağlamış.


   Kremden çok köpük şeklinde çıkan ürün bir müddet sonra pudralı bir yapıya bürünüyor. Karma ve yağlıya dönük cilt tipine sahip bayanlar memnun kalacaktır.  Kuruya dönük cilt tipleri, güzel bir nemlendirme ile sorun yaşamayacaktır. Renk görüldüğü gibi pembe-mercan arasında güzel bir renk.


    Ürün homojen bir şekilde dağılıyor ve rengini gayet güzel veriyor. Kısa sürede sabitlendiği için uygulama esnasında fazla bekletmemekte fayda var. (Gelişigüzel dağıttığım için böyle görünüyor)

    Allığı az uygularsanız palyaço yanaklarına sahip olma riskini yaşamazsınız. Bu nedenle az uygulamalı, ihtiyaca göre miktarı yine az az arttırmak kontrollü uygulama sağlayacaktır.Kalıcılık konusunda ise 5 üzerinden 3. Ancak kalıcılıkları yine aynı tonlarda toz allık ile arttırılabilir. Kısacası beğendiğim bir ürün oldu.

  Güzel yorumlarınızı ve önerilerinizi esirgemeyip yorum yaparsanız çok mutlu olurum.

      Haftaya görüşmek üzere, hoşça kalın…


2 yorum :

  1. Pembe mercan renk çok güzel duruyor :) Bana da beklerim http://mutfakhazinem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu dönemin gözde rengi olup çıktılar.. Beğendiğinize sevindim. Takipteyim :#)

      Sil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...