Translate

8 Aralık 2014 Pazartesi

Golden Rose Velvet Mat Rujlar - Velvet Matte Lipstick

Günaydın!
Kış mevsimi sürecinde olduğumuz bir gerçek. Bu nedenle göz makyajında olduğu gibi dudaklarda da koyu tonlara geri dönüş vakti.. Bugün size kullanmayı sevdiğim ve oldukça memnun kaldığım Golden Rose Mat rujlarının incelemesini yazdım.



Paketleme üstüne fikrimi sorarsanız, tam anlamıyla  mat dokunuşu anımsatan bir paketlemeye sahip. Eğer ellerinizde makyaj kalıntılarıyla dokunmaya kalkarsanız biraz lekelenme yapıyor ve ıslak mendille temizlemek zorunda kalıyorsunuz. Üzerinde markayı ve ürünü tanımlayan yazılar ise zamanla siliniyor, rahatsız edici bir durum. Ayrıca kapaklar tam oturmuyor gibi. Çantaya atarken dikkat!

Sol baştan; 2, 5 ve 14 numaralı Golden Rose mat rujlar bu şekilde görünüyor. 5 numarayı yeni aldım ancak aksilik üstüne aksilik. Paketini açarken ruj mekanizması birden açıldı ve hop ruj kapağa değdi. Yoksa henüz kullanabilmiş değilim. Dudak şekli göz önüne alınarak şekillendirilmiş olduğundan sürümü oldukça kolay. Kalıcılıkları ise 10 üzerinden 8. 

,

Renklerin tende duruşu birebir bu şekilde.. Rujların yapısı mat olduğu için bir süre sonra dudakta kuruma yapıyor. Ancak bu beni fazla rahatsız etmiyor. Dudak balmı sürüldüğü zamanda matlıktan eser kalmıyor, parlak bir ruja dönüşüyorlar. Hali hazırda mat rujlarınızı bu şekilde kullanarak bir taşla iki kuş da vurabilirsiniz. Fiyat- kalite bazında kaçırılmayacak bir Golden Rose serisi olduğunu düşünüyorum. İndirimli olduğu zamanda harika!

Dipnot: Kullanmadan önce  peeling yardımıyla dudaklarınızdaki ölü hücrelerden arınmanızı tavsiye ederim. Malum, bu güzel matlık daha fazla kurutup dudaklarınızdaki kusurları belirginleştirir. 

Ne dersiniz. Sizce bu kış hangi renk mat ruj dudaklardan eksik olmayacak?
Yorumlarınızı bekliyorum hanımlar, hoşça kalın ..
:):)

Satın almak için TıkTık..


22 yorum :

  1. 2 ve 14 numara tam benim renklerim :) Soğuk pembeleri çok severim :) Golden Rose'un mat serisini hiç denememiştim ama Perfect Shine serisinden 2 tane rujum var ve bayılıyorum onlara :) Lip balm uygulanmamış dudakları bile çok güzel nemlendiriyolar çok pratikler sür çık :) Kalıcılıklarıda iyi eğer denemediysen önerebilirim 240 numara çok hoş bir gül kurusu :) Bu arada Antalyalı bir blogger daha keşfettiğime çok sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel renkler cidden, çok beğeniyorum ben de. Bulursam 20 numarasını da alacağım. Golden Rose'un Parlak serisini denememiştim en kısa zamanda deneyeceğim, önerin için teşekkür ederim. Az bulunur blog yazarlarından olsak gerek, ben de çok sevindim :))

      Sil
  2. 14 numarayı çook beğendim harikaymış :) güle güle kullan ! :D

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir bordosu vardı numarasını almamışım ve şimdi de ruju bulamıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 20 ve 23 aradığınız ruj numaraları olabilir mi acaba?

      Sil
    2. Bilmiyorum ki standın başında dehşet kalabalık vardı o an alamadım sonra da kaybettim şimdi bu yazıyı görünce acaba dedim o mu ama 2 ile başladığını hatırlıyorum ve yarın gidip tekrar verdiğin numaralara göz atacağım. Buarada siz demesen olmaz mı? Dilek yeterli :)

      Sil
    3. Tabii,sen nasıl istersen Dilek :)
      Kendi sitesinde renkler anlaşılmıyor. İnternetten renk duruşlarına bir bak istersen.
      Büyük ihtimal oradan bulabilirsin rengini. Bir de Wet'n Wild Cherry Bomb rengine bak istersen.. :)

      Sil
  4. Kesinlikle bakacağım hatta yarın bir standa gidip de verdiğin numaraları deneyeceğim :) Ayy rujun adı bile güzel Cherry Bomb kesin kendi de güzeldir yarın Gratis'ten bir bakayım buna da çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Golden Rose Velvet serisinde indirim var Cosmetica mağazasında . Eğer çevrende varsa oradan temin edebilirsin istediğin rengi. Cherry Bomb da adı gibi bomba bir renk, çok çekici bir isim haklısın .. Yardım edebildiysem ne mutlu bana :)

      Sil
  5. O ruju çok istemiştim daha önce kullandığım ve sevdiğim bir rengin aynısıydı bugün yazında görünce yaşa İnci dedim yaklaştığımı hissediyorum verdiğin tüyolarla tekrar teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah bulursun Dilek'çim. Yarın o ruj ile eve döneceksin, bundan eminim :)

      Sil
    2. İnciii ben geldim! Maalesef sözünü ettiğimiz ruju bulamadım ama arayıştayım :D Buarada harika bir kırmızı keşfettim Avon Luxe Serisinden Designer Red. Tavsiye ederim :)

      Sil
    3. Tüh ya! Kırmızı ruj kullanmayan bende de bir takıntı oluştu. Üst dudağım (Fotoğrafımda da göründüğü gibi) biraz küçük kalıyor ama GR'nin 20 numarasını aldım dün. Aklıma sen geldin hemen, umarım istediği rengi bulmuştur demiştim ama kısmet başka bir kırmızı rujdaymış demek ki.. Güle güle kullan Dilek'çim. Yakın zamanda bakacağım o ruja.. Yaşasın kadın dayanışması! Bütçemiz sarsılıyor ama küçük mutluluk bunlar :)

      Sil
    4. :D Ya aynen ben de çok çok saplantılı bir şekilde kırmızılar, bordolar kullanmaya başladım sanırım 30 yaş sendromlarım başladı :D Bu rengi de bir şekilde dene seveceksin bence :) Sen de güle güle kullan İnci :)

      Sil
    5. Teşekkür ederim Dilek. 30 yaş sedromu değildir, alışverişin verdiği mutluluktur. Tabii çevremizdeki insanlar bu durumdan yaka silkmeye başlamış olabiliyor. Şahsen benden bıkan birisi var :D

      Sil
  6. Canımmm seni mimledim cevaplarını bekliyorum :)
    http://makyajdefterimm.blogspot.com.tr/2014/12/mimlendim-ultimate-book-tag.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Bu mimi gocebeninzihni.blogspot.com sayfamda yapacağım. Sanırım o bloğum için daha uygun olacak :)

      Sil
  7. Ruj'lar benim vazgeçilmez parçam :) Ben çok fazla makyaj yapmam bi ruj,göz kalemi,arada fondoten o kadar bu arada rujların rengine bayıldım güle güle kullan (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az ve öz makyaj malzemeleri bakımlı gösterirken cildi de yormuyor. En iyisini yapıyorsun.. GR'den böyle bir performans beklemezdim aslında ama gerçekten güzel renk ve yapıları var. Teşekkür ederim Ece :)

      Sil
  8. mat rujlara bayılsamda kupkuru dudaklarıma pek iyi gelmiyorlar:( ama dediğiniz gibi yapıp bi lip balmla birlikte bu rujlara bi şans verebilirim diye düşünüyorum :) sedosun.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Şu serinin rujlarını ne zaman alıcam çok merak ediyorum!! 2 ve 14 alternatifim var ama 5 güzelmiş, serinin çok rengi var 5 i yazdım :)

    YanıtlaSil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...