Translate

26 Aralık 2014 Cuma

Günün Makyaj Yardımcıları | Makyaj Ürünlerim

Günün Makyaj Yardımcıları

       Merhaba !
         Günün makyajında kullandığım yardımcılarımı sizlerle tanıştırmak istedim.  Bazıları  uzun zamandır kullandığım ve "onlar olmadan asla!" dediğim ürünler.Kimisini de yeni edindiğim,    deneme aşamasında ve fikir sahibi olmaya çalıştığım ürünler.

Örnek olarak: 
*Golden Rose Defined Lashe Maxim Eyes Rimeli.. 
*İkincisi ise Nuxe'ün dudak bakım kremi.
-Deneme aşamasında olanlar-

       Dikkatinizi çeken bir durum var mı? Neden ortada bir ruj mesela.. İşte  yakın zamanda sizinle paylaşacak olduğum bir ürün ve buraya koymak istemedim. Biraz merakta kalmakta fayda var..Ayrıca burada kullandığım ürünleri de bir başka blog yazı dizinde iyisiyle kötüsüyle yorumlayıp kaleme alacağım. 

        Yves Rocher  firmasının gönderdiği %30'luk indirim + çanta hediyeli indirim kartını henüz kullanmak nasip olmadı. Sanırım başka bir güne kaldı. Gratis ve Rossman alışverişlerim ise Pazartesi günü bir mani olmazsa yayında olacak inşallah. Görüşünceye kadar kendinize iyi bakın.. Hoşça kalın :)

8 yorum :

  1. ne güzel foto yaaaa. :) bilokuma hoşgeldiin :) bi de baksana müzik listemi sevmişsin ya, o yazının ilki var bikaç gün önce yazmıştım, orda da vardı liste, ayrıca yanda arşivde müzik başlığında büssürü listem var ve hatta demişsin ya yağmurlu şarkılar listem de var amaaa :) bi bak zamanın oluncaaaa Ç) bi deee, görüşürüüz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim deeptone, yorumunla ne kadar mutlu oldum anlatamam :)
      Sen de bloğuma hoş geldin, sefalar getirdin..Müzik listeni çok sevdim tabii .Hele ilham listesindeki son şarkı Noir Desir - Le Vent Nous Portera .. Bıkıp usanmadan dinleyeceğim nadir parçalardan. Diğerlerine de bakacağım hemen. Son zamanlarda ilhama çok ihtiyacım var. Bir değil iki blog ile uğraşınca zor oluyor .. Görüşmek üzere. :))

      Sil
    2. öbür blog hangisiiiii :)

      Sil
    3. gocebeninzihni.blogspot.com deneme ve küçük karalamalarımı yazıyorum orada :)

      Sil
    4. Hot Mama allığı çok seviyorum alışveriş yazılarını merakla bekliyorum canım :)

      Sil
    5. Joker bir allık olduğu için hemen hemen her makyajla uyum sağlıyor olması onu çok kullanışlı kılıyor. :)
      Bir engel çıkmazsa Pazartesi yayında olacak, teşekkür ederim canım :)

      Sil
  2. yazılarına bayılıyorum ürünlerin çok orijinal bir şekilde fotoğraflamışsın cnm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine çok sevindim canım. Elimden geldikçe (ışıklandırma, güneş sorunsalı yoksa) iyi çekimler yapmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim :)

      Sil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...