Translate

31 Aralık 2014 Çarşamba

Yves Rocher Kayısılı Peeling

Yves Rocher Kayısılı Peeling 


Merhaba!
Cildimizin   solgun ve cansız görünme durumlarını  çoğu zaman yaşarız. Bunun önüne geçmek, cildi canlandırmak ve arındırmak için bir takım ürünler kullanırız. Ve bu konuda bizlere derman olacağını iddia eden bir ürün var! Ve bu ürün, günün mercek altındaki   Yves Rocher Kayısılı Peeling'i.. Artısı eksisiyle tüm yönlerini ele alalım. Hadi! 

Ürün 50'lik küçük şirin bir pakette geliyor. Ürün kapağı ve ambalajı sağlam. İndirimsiz fiyatı ise 12.90 liralık bir fiyatta, indirim zamanlarında ise 9.90 gibi fiyattan satışa sunuluyor. Ne yazık ki, zamanında almadığınız takdirde kolay kolay bulamayacağız bir ürün, resmen bir altın parçasına dönüşüyor! ilginç..


Ürünü haftada bir ya da iki kez ıslatılmış cildinize uygulayıp, yıkamamız öneriliyor. Ancak çok ağır bir peeling tanecikleri olmadığı için günlük kullanıma uygun olduğu kanaatindeyim. Ayrıca fındık boyunun yarısı kadar ürün, tüm cildinize yeterli geliyor.


Çok büyük fark olmamasına rağmen cildimin kullanım sonrasında bir tık canlandığını hissedebiliyorum. Ayrıca küçük peeling tanecikleri cildi tahriş etmeyecek kadar hafif ve aslında bu bana yeterli gelmiyor. Tanecik yapıları biraz iri olabilirdi. Yani ağır bir peeling etkisi söz konusu değil ve günlük kullanım için uygun.Yapay bir kayısı kokusu yerine gerçek kayısı kokusunu alabiliyorsunuz. Ürün için artı bir özellik olduğunu düşünüyorum. 


Yves Rocher Kayısılı Peeling Taneleri


Bu ürünün vaadini tam olarak gerçekleştirdiğini düşünmüyorum. Arındıran ve ışıltı veren vaadini tam manasıyla hatta hiç getirmediğini bile söyleyebilirim. Makyaj yapmadan önce kullandığım zaman makyajın cildimde daha iyi tutunduğunu ve daha iyi göründüğünü düşünüyorum. Ancak bahsettiğim konu herhangi bir peeling için de geçerli olacaktır. Bana kalırsa sürekli alınacak bir ürün değil. Ürün bitince tekrar alacağımı düşünmüyorum..


Yves Rocher Kayısılı Peeling - Kendi sayfasından alıntı



Bu haftadan itibaren elimden geldikçe haftada üç gün (Pazartesi, Çarşamba ve Cuma) blog konusuna yer vermeye çalışacağım. Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. Bir başka blog yazı dizisinde görüşünceye kadar kendinize iyi bakın.. Hoşça kalın :)

11 yorum :

  1. ürünle ilgili fikirlerine aynen katılıyorum . Bu arada yeni yıl kararlarımın arasında bende senin gibi haftada üç ürün yorumu yayınlamayı düşünüyorum . Günleri de aynı kararlaştırmışız .
    Umarım bu kararımıza uyarız .
    şimdiden iyi yıllar


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abartılan ürünlerden biri daha.. Umarım verdiğimiz karara uyarız. Teşekkür ederim. Huzurlu bir sene olması ümidiyle..

      Sil
  2. ben bu ürünü kullandım ve sonuç: kıpkırmızı bir yüz. hassas cildimi gayet tahriş etti ne yazık ki:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok hassas bir cildin var sanırım. Geçmiş olsun Zeynep ..

      Sil
  3. Ürünle ilgili her yazıda fikrim değişiyor şimdi de almayasım var bunu okuyunca.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyat olarak uygun ama gramaj olarak pahalıya gelen bir ürün. Ama herhangi bir başka peeling ya da scrub ile bu işi gayet güzel ve uygun bir maliyetle çözebilirsin Dilek'çim..

      Sil
  4. son yazıma baksanaaaa :)

    YanıtlaSil
  5. Deepten geldim takipteyim.bana da buyrun:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takibe aldığınız için teşekkür ederim. Tabii, takibe alacağım .. :#)

      Sil
  6. sırf kayısı kokusundan dolayı denemeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...