Translate

18 Şubat 2015 Çarşamba

Yves Rocher Alışverişi



Merhaba hanımlar, beyler.. Bugünün blog yazı Yves Rocher'den aldığım (Doğum günü kampanyası) ürünler. İlginizi çeken bir şeyler vardır muhakkak, hadi buyurun :)




Yves Rocher Active Sensive Günlük Nemlendirici Krem



"Anta Baklası içeren ve parfümsüz formülü ile hassas ciltler için mükemmel bir kremdir. Hassas ciltler üzerinde dermatologlarla geliştirilmiş ve klinik testlerden geçmiş formüllere sahiptir.


Cildinizi anında yatıştırmakla birlikte dış etkenlere karşı hassasiyetini de dengeler. Cildinizdeki kızarıklık, gerilme, yanma ve karıncalanma gibi hassasiyet belirtileri günden güne hafifler."

İnternet sayfasında ürünün bilgilendirme kısmında yukarıdaki  ibare yazılı. Ancak kurudan karmaya dönük cildim pek yeterli gelmediği kanısındayım.


Ürün,  losyon ile jel arasında bir yapıya sahip. Ten ile buluştuğu anda anında emiliyor, zorluk çekmiyorsunuz. Nemlendirme konusunda aşırı memnuniyet ile aşırı bir memnuniyetsizliğim olmadı.  Nem bombası olduğunu söyleyemeyeceğim bir ürün aslında. Kuru ve çok kuru ciltler için yeterli bir ürün olmayacaktır.

Yves Rocher Active Sensitive Göz Kremi




Nemlendirme özelliği olan bir göz kremi almak istediğimi söylediğim zaman gösterilen birkaç üründen sadece bir tanesiydi Active Sensetive serisinin bu göz kremi. Ürün 15ml, paketleme basit ama bir o kadar da şık. Ayrıca tüp şeklinde olması hijyen açısından büyük artı..


Yapı itibariyle jel yapıya sahip bir göz kremi. Göz çevrem neme ihtiyaç duyarken ne yazık ki ürün yetersiz kaldı. Özellikle çok kuru göz çevresine sahipseniz uzak durun diyorum. Doğum günü kampanyasında iki ürün alana bir ürün fiyatı ödeyerek aldığım için büyük pişmanlık duymadım açıkçası. Büyük beklentilerim yoktu. Yoklukta gideri olan bir krem ancak başka ürünlerle desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.



Ve doğum günüm şerefine bana (herkese aynı ürün) verilen Yves Rocher Jardins du Monde portakallı duş jeli. Kokusu eti cin kokusu, birebir aynı. Kış aylarında duş jeli pek kullanmam. Yaza sağlam kalırsa kullanırım diye düşünüyorum.

Yves Rocher'den memnun kaldığınız ya da kalmadığınız ürünler neler? Paylaşmak isterseniz yorum bırakmanız beni mutlu edecektir . Şimdilik hoşça kalın, dostça kalın :)

17 yorum :

  1. Parfümlerde de yapsalar o bir al diğeri bedava olayını!!! Vanilyalı parfümümü stoklamak istiyorum :D Buarada hepsini iyi günlerde kullan canım benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Parfümde de geçerliydi ben o gün gittiğimde. Ama almak istememiştim ben :D

      Sil
  2. Güle güle kullan canım hepsini :)

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Kırmızı Rugan Ayakkabılarım :)

      Sil
  4. Portakalli dus jelinin kokusuna bayiliyorum ayrica yves rocher yulafli sampuan da saclarima iyi gelen urunlerinden :) gule gule kullan canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yulaflı şampuanını duydum da benim saçlarım uzaydan gelmiş gibi. Herkese iyi gelen bende hiçbir işe yaramıyor, anlam veremiyorum bu duruma. Duş jeli gerçekten harika tam yemelik. Çok teşekkür ederim Şirineciğim :)

      Sil
  5. Ne güzel şeyler almışsın tatlım güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  6. Duş jeli aslında güzel ama küçük olduğu için çok çabuk bitiyor bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük olunca uzun süre kullanmak gerekiyor ben sıkılıyorum. Küçük olması daha iyi aslında :)

      Sil
  7. Guzel gunlerde kullan canim
    Ben sac bakim yagini cok begeniyorum:)

    YanıtlaSil
  8. Yves Rocher merak ettiğim bir marka. En kısa zamanda ben de birkaç ürününü denemeyi düşünüyorum. Alışverişin çok güzel, güle güle kullan.. Kremlerle ilgili yorumunu kesinlikle dikkate alacağım çünkü kuruluk sorunum var. Çok teşekkürler... Demek ki ilk deneyeceğim ürün krem olmayacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok merak ediyordum ve daha önce başka iki ürünü almıştım. Onlardan pek memnun kalmama rağmen bir de bunları denemek istedim. Nemlendirme özelliği dışında bir sorun çıkarmadıkları için yüzümde kullanmaya devam edeceğim, başka ürünlerle birlikte olmak şartıyla .. Her cilt tipine göre ürün var aslında, ben biraz aceleye getirmiş, üstüne de fazla bilgisi olmayan bir satıcıya denk geldim diyelim. Bu arada teşekkür ederim Kahve Yanı. Denediğin ürünleri yorumlarsın inşallah, merak ederim bak :)

      Sil
  9. kozmetik ürünlerinde özellikle buypasa.com da günlük veya haftalık kampanyaları oluyor markaların. ilgili hanımların göz atmasını öneririm:)

    YanıtlaSil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...