Translate

9 Mart 2015 Pazartesi

Benefit Cabana Glama Makyaj Kiti | Sephora

.


Benefit  Cabana Glama Kit
Sephora'nın indirim gününde almış olduğum ve biraz olaylı bir makyaj setini sizlerle paylaşmak istedim. Malumunuz, benim aldığım fiyattan daha makul bir fiyatta alan birkaç kişi olunca deliye dönmüştüm. Neyse ki sorun halloldu.  Bu şirin mi şirin kutunun içinde neler varmış bakalım hemen..

Görseldeki fotoğrafları büyütmek için üzerine tıklamanız yeterli :)



Ürünlerin hepsi deneme boy. Tam boyunu almadan önce deneyip, beğendikten sonra almak daha akıl karı. Zaten bu mini boylarını bile bitirebileceğim bilinmez ki.. 


Ürünlerin üstünde  hangi ürünler olduğunu unutmamak için ve ürünleri dış etkenlerden korumak için koruyucu bir tabaka var. Kullandıktan sonrası tekrar üstünü bu koruyucuyla kapatıyorum.

1- Glama Forever


Benefit paketleme konusunda oldukça ilgi çeken ürünler çıkarıyor. Some Kind A Gorgeous Medium Fondöten yine böyle bir ürün. Ancak  kapağı sağlam değil gibi. Tam anlamıyla kapanmıyor.



Kolay bir şekilde ürünü alıp uygulayabiliyorsunuz. Sert bir yapısı yok. Oldukça kremsi bile diyebilirim. 



Elimin üstünde duruşu bu şekilde. Biraz koyu mu sanki? Evet, baya koyu hatta. Fondöten olarak İvana Sert taklidi yapacak olursak "Bizımla diiilsin"demek pek yerinde olur hani. Bir de çok kötü kokuyor yahu!


Fondöteni dağıttım zaman görünümü bu şekilde. Gördüğünüz gibi epey koyu bir renk. Yüz ile buluştuktan kısa bir süre sonra pudralı bir yapıya dönüşüyor. Kontur için daha uygun aslında. Ve bu fondöten ile bir durumu da anlatmak istiyorum. Satış elemanı bu ürünün kapatıcı olduğunu söyledi. Varın siz düşünün artık. Burası "Sephora".. ( Bezgin bir surat ifadesi ile kaleme alındı)



Gönüllerde taht kurmuş, birçok kişinin beğenisi kazanmış, bronz pudraların kraliçesi (Neden kral değil sormayın. Sanırım feminist yanım tuttu) olan "Hoola Bronzer" (Bronz Pudra)..



Sürümü ve uygulaması oldukça kolay, dağıtım konusunda sorun yaşatmayan bir pudra. Kontur için uygulamak yerine yüzüme renk vermek için kullanıyorum. Real Techniques allık fırçası (Blush Brush) ile geniş alana yayarak canlı bir görüntüye kavuşuyorum. Beyaz tenli olmak zor iş cidden.


     - Peach Fizz Far yapı itibari ile yumuşacık ancak tozutuyor
     - Bronze Buzz Far yine yapı itibari ile Peach'e benziyor ve yine tozutan gruptan
     - Cocoa Pizzazz Far diğer iki renkten farklı bir yapıya sahip. Sert ve elde kolay renk vermiyor.      Tozutması yok denecek kadar.



 
Peach Fizz  - Bronze Buzz - Cocoa Pizzazz Far Duruşları
Kalıcılıkları ortalamanın birazcık üstünde. Ayrıca dağıtımı da kolay.


Ve yine Benefit'in meşhur ve kalıcı Posietint'i..


O kadar şirin bir paketlemesi var ki, kullanmaya kıyamıyor insan. Oje formundaki fırçası ile kolay uygulama sağlıyor. 


Gün içinde tazeleme derdi olmadan dudaklarınızda rengini muhafaza ediyor. Tek kötü yanı kuruma yapması ve dudağınızda bariz bir şekilde hissediyor olmanız. (İki gün boyunca elimden çıkmadı)


Çif taraflı far aplikatörü
Kontur fırçası


Ürünlerin miktarını merak edenler için..( Kutunun altı)

Hoola 4.0 g 
Posientint 2.5 ml
Some Kind A Gergeous Medium 3.5 g
Eyeshadow Palette 3.5 g

-İndirimli olarak 57 liraya almıştım-
--Güncel fiyatı konusunda bilgim yok :)--
Bir başka yazı dizisinde görüşmek üzere.
Hoşça kalın.. :)


3 yorum :

  1. Fondöten ciddi koyuymuş ama set çok güzel! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok o fondöten değil, Sephora çalışanının dediği gibi kapatıcı hahaha :D
      Ciddi ciddi koyu. Bir de garip kokuyor. Sanırım bu indirimin sebebi anlaşıldı merkez :D

      Sil
  2. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var ayrıca çam sakızı çoban armağanı ufak bir hediyesi olan çekilişim var beklerim sevgiler

    YanıtlaSil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...