Translate

6 Mart 2015 Cuma

Bitenler Ve Çöpe Gidenler 1






Bitenler, memnun kaldıklarım, kalmadıklarım ve çöpe giden ürünlerim.. Hepsi bir arada.:)
Hadi buyrun, beraber inceleyelim..






Playboy Play It Sexy Deodorant: Kokusuna bayıldığım ve ikincisini de çoktan aldığım bir deodorant. Tatlı bir kokuya sahip olmakla beraber ağır olmaması da tercih edilmesinde büyük etken diyebilirim.

Şelale Asetosuz Oje Çıkarıcı: Bu kadar güzel kokan bir ürünün tırnaklarımı mahvetmesine katlanamıyorum. Bir daha Şelale Aseton almayacağım. Özellikle de Bim'de küçük bir kutu içinde satılan asetonsuz oje çıkarıcıları kullanmaya başladıktan sonra asla!

Lee  Stafford Saç Düzleştirici Şampuan: Büyük oranda düzleştirmese bile saçlarımda oluşturduğu yatıştırma (kısmen) sayesinde büyük boyunu aldığım bir ürün. Kokusuna diyecek bir sözüm yok, o kadar yani :)

John Frieda Sheer Blonde Saç Kremi: Sarışın değilim, bu doğru. Ama bu saçlarımı nemlendirmek ve kolay açılmasını sağlamak için bu ürünü kullanmama engel değil ki. İnternet üzerinden alışverişim sonrası numune olarak gönderilen ve beğendiğim bir ürün. Tam boyu alındı, kullanılıyor bile. Ha-ri-ka!



Uni Baby- Bebek Şampuanı: Kendisi uzun bir süreden sonra nihayet bitebildi. Makyajımın kabasını almak için ve fırçalarımı yıkamak için kullandığım ayrıca bu alanda çok başarılı olan bir şampuandır kendisi. Ne yani sadece bebekler mi kullanacak canım :)


Pantene Boyalı Saç Serumu: Bir şişesi uzun süre giden, bereketli bir ürün. Kokusu ise muhteşem. Saç uçlarını yumuşacık yapıyor.İndirimde oldukça ve elimdeki ürünler de biterse tabii alacağım ürünlerden birisi.

Pantene Boyalı Saçlar Derin Nemlendirici Bakım Köpüğü: İlk kullandığım zamanlarda harikalar yaratan sonraları saçlarımda ağırlaşma ve erken yağlanma problemleri ile karşı karşıya kalınca bırakmak zorunda kaldım. Bitmiş zaten :)

Urban Naturals Argan Yağlı & Keratinli Sampuan: Köpürmesi ve temizlemesinden yana hiç memnun kalmadığım gibi aynı zamanda saçlarımı keçe gibi yapan bir şampuandı. Saç kremi ile birlikte almıştım. Saç kremi de saç kreminden çok her şeye benziyordu ve o da hiçbir işe yaramadı. Bu serinin hiçbir şampuanını bir daha almam.



Neutrogena Visibly Clean- Siyah Nokta Karşıtı Temizleyici: Siyah noktalar bu üründen sonra tamamıyla temizlenmiyor. Uygun fiyatlı bir ürün ve bu yönüyle büyük hayal kırıklığı yaşatamıyor açıkçası.Yüzde hafif nemli bir his bırakması güzel bir yanı iken kokusu çocuk ilacı gibi kokuyor. Bu koku beni oldukça rahatsız ediyordu. Aşırıcı derece siyah nokta probleminiz varsa yeterli olmayacaktır.

Loreal Paris Üç Etkili Cilt Düzgünleştirici Tonik: Cildi düzgünleştirdiğini söyleyemem ancak güzel temizlediği bir gerçek. ancak içinde alkol bulunmasından dolayı cildi biraz yakma durumu var. Uzun bir aradan sonra üründen bir tane daha aldım. Diğer toniklerim ile dönüşümlü olarak kullanıyorum.

Loreal Paris Pure Zone Gözenek Arındırıcı Peeling: Gözeneklerde büyük oranda temizlik sağlaması ile uygun fiyatlı alınası bir ürün.

Olay Essentials Active Hydrating ( Normal/Karma) Nemlendirici Krem: Nemlendirmesi gayet iyi olan uygun fiyatlı bir nemlendirici krem. Ancak en iyisi değil. Daha iyileri varken buna bir daha yöneleceğimi sanmıyorum.


Cecile Extended Lashes : Silikon teknolojisiyle uzun kirpikler yaratır. Bakışlara çekicilik katar. Kutusunda yazanlar bundan ibaret. Ve gerçekten vaadini yerine getiren bir ürün. İlk rimellerimden birisi diyebilirim. Topaklanma yapmayan ender rimellerden hatta. Bulursanız kaçırmayın. Bir tane yedekledim bile. Umarım kurumamıştır.

Loreal Skin Perfection Serum: Yüzümde sivilce çıkaran ama uzun süreli kullanımda tüm sorunları çözeceğini vadeden bir serum. Hatta bb kremi de vardı elimde. O da sivilce sorunu yaşatınca ablama vermek durumunda kaldım. Onda da sivilce yapmış, söylediği kadarıyla. Bir süre seruma ara verdim ve tekrar kullanmaya başladım. Yine sivilceler baş gösterdi. O kadar da para yatırmışım sonunda bitti. Ama ben de bittim. Verdiği vaatler ( aydınlık, kusursuz cilt görünümü) zaten geçici, kalıcı bir şey yoktu. Almayın, asla!

StopEvet Lady Comfort Isıtıcı Ped: Bir pakette iki ürün var. Yine Bim'de satılan ve uygun fiyatlı bir ürün olması yanı sıra gayet güzel sıcaklık veriyor. Uzun sürede etkili kalıyor. Bulunca birkaç tane daha aldım. ;)

Benri Disk Pamuk: Benri'nin pamuklarında ne buluyorsunuz anlamış değilim. Bunu açık açık söylüyorum. Benri pamukları ber-bat. Bittiğine sevindiğim bir ürün. Dikişleri göz makyajını temizlerken gözlerimi acıtıyordu. Kaliteli o kadar pamuk markası varken bir daha Benri'den pamuk almam. Ah bir de peeling etkilisini almıştım. Bildiğin zımpara!






Lee Stafford Flat Iron Protection Shine Mist-  Saç Düzleştirici ve Isıdan Koruyucu Sprey: Kokusuna bayıldığım ve yenisi aldığım bir ürün. Saçları düzleştirme ve ısıdan koruyucu etkisi yok denecek kadar az. Ancak yinede sevdiğim ve sürekli alacağım bir ürün.


Nivea Visage Aqua Sensation Günlük Krem: Yarılanmış bir şekilde ablamdan bana geçen bir krem. Nemlendirme konusunda  orta seviyelerde. Kokusu klasik Nivea kokusu. İndirimde bulursam alacak olduğum ürünlerden birisi.

Nivea Visafe Aqua Sensation Siyah Halkalara Karşı Göz Kremi: Göz altındaki siyah halkalara gözle görünür hiçbir etkisi yok, açık açık söylemekte yarar var. Ancak yine serisindeki diğer ürün gibi nemlendirme özelliği için indirim zamanında alınacak bir ürün.



Puccini Paris Parfüm: Çok parfüm bitirebilen birisi değilim. Bu parfümü bile sürekli kullanmama rağmen zor bitirebildim. Ancak çok sevdiğim parfümlerden birisi oldu. Kesinlikle harika! Kokusu yine şekerli bir parfüm olmasına rağmen baymayan bir parfüm. Şişe formu ise yorumlanamayacak kadar güzel ve zarif. Cam şişe olmasından dolayı ağır ve çanta içinde taşımak mümkün olmuyor haliyle. Zaten kalıcı olduğu için tazelemeye gerek bile yok. Belki sonra, çok sonra yine alırım. Bu parfüm sevdamı ablama da aşılamış olsam gerek ki o da hemen bir tane aldı bu parfümden. Zaten bu parfümü de ortaklaşa bitirdik gibi bir şey :)




Avon Skin So Soft Vücut Losyonu: Uzun süredir rafta duran ve yine de kullanmaya tenezzül etmediğim çöpe gidecek bir ürün daha. Avon'un vücut kremlerini artık kullanmak gelmiyor içimden.

Sebamed Güneş Kremi: 50+ faktör olması ile Antalya'nın sıcak günlerinde kurtarıcı bir ürün olmasına rağmen, yapısındaki değişmeden ve uzun süre geçtiği için çöpü boylayacak bir ürün.

Cecile Matte Effect Resist To Acne Fondöten :Uzun zamandır elimde olan, yoğun ve 2 numarasıyla bana koyu gelen bir fondöten. Kokusunda değişme olduğundan ve artık kalın yapılı fondötenler kullanamadığım için çöpe.

H&M Lip Pen Papaya Puch : Renk vermek şöyle dursun bir de dudağımdaki kusurları belli eden garip yapısından dolayı sevememiştim. Ve bir gün kendiliğinden dipten koptu. Çöp!

Flormar Göz Kalemi: Bu mavi asla kullanmam. Ablamdan kalmış ve bozulmuş artık. Çöp!

Golden Rose Eyeliner: Fırça yapısından dolayı kolay kullanım alanı sağlamasına rağmen kokusu epey kötü oldu ve kirpik diplerimi yakıyor. Neden, hala anlamış değilim. Çöp!

Maybelline Watershine Gloss: Gloss insanı değilim. Neden gidip gloss alırım orası da tam muamma. Yapısı yapış yapış ve içinde iri iri simler var. Yorumsuz.. Direkt çöpe

Pastel Ruj: 52 numaralı şeker pembesi bir ruj. Yaz aylarında kullanmak için güzel bir renk. Ancak kokusu, yapısı ve özellikle sürdükten sonra ağızda garip bir tat duymak benim için çekilmez bir dert. Zaten alt tonundan ötürü dişleri sapsarı gösteren bir renk. Çöp!

Kalyon Tırnak Sertleştirici: Artık kullanılamaz durumda. Pek işe yaradığı da söylenemezdi zaten. Çöp!!

Okuduğunuz için teşekkür ederim, zor hazırladığım yazılardan birisiydi. Umarım faydalı olabilmişimdir. Güzel yorumlarınızı (illa olumlu manasında değil, yapıcı, eleştirel de olur. Lafın gelişi güzel dedim.) bekliyorum. Bir başka blog yazı dizisinde görüşmek üzere, kendinize çok iyi bakın. :)

22 yorum :

  1. Gelsin yenileer :)) Baya ürün bitirmişsin darısı başıma :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zor oldu ama bittiler sonunda. Senden daha büyük bir performans bekliyorum ona göre :))

      Sil
  2. hey maşallah ne ürün bitirmişsin :**** Harika olmuş yazın :***

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Tuti. Azimli sıçan mermeri delermiş mevzusu gerçek oldu :)

      Sil
  3. diyordum uzun zaman oldu bu kiz nerelerde, meger yenilere yer acmakla mesgulmusun, iyi bak kendine Incicik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoğun bir süreçten geçiyorum şuan. Bir süre daha böyle "Ceee" modunda paylaşımlar yapacak gibiyim. Teşekkür ederim Sultan'cığım. Zor bitenler diye bir başlık açsaymışım daha uygun olurmuş :)

      Sil
  4. pileyboy deo öle diyon yaniii:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke başka isimle çıksaymış, amma velakin öyle güzel ki :))

      Sil
  5. Bitenler yazısı bana da nasip olacak mı çok merak ediyom :)

    YanıtlaSil
  6. Bitenler yazilarini okumayi cok sevsem de yazmak soz konusu olunca kaciyorum adeta. Bitenler kutum doldu ama ben hala yazamaya yanasamiyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de ilk bitenler yazım. Ciddi ciddi zormuş :)

      Sil
  7. Wowww derim ben bu posta. harikasın beybi :) hadi Gelsin yenilerrr...... diyelimm bu arada Nivea AQua serisine bayılıyorum yk böyle bir şey..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Beybii :))
      Ciddi ciddi beğendim ve beğeneceğimi sanmıyordum. İndirim zamanında almak şart.
      Hazır Migros güzel bir indirim yapmışken bakmakta fayda var :)

      Sil
  8. Yanıtlar
    1. Yalnız olmadığıma çok sevindim. Adından dolayı bazı ön yargılar var ya :))

      Sil
  9. Çok güzel ürünler bitirmişsin cnm, yenilerine sağlık, en çok da parfümünü merak ettim ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Güzel bir parfüm denemekte fayda var :)

      Sil
    2. Pucciniden mi bahsediyorsunuz bilmiyorum ama muhteşem bir koku yani herkez sevmez belki ama benimle bütünleşti çok seviyorum:))

      Sil
    3. Pucciniden mi bahsediyorsunuz bilmiyorum ama muhteşem bir koku yani herkez sevmez belki ama benimle bütünleşti çok seviyorum:))

      Sil
  10. baya şey bitirmişsin ne güzel :) gelsin yeniler o halde :)

    YanıtlaSil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...