Translate

25 Mart 2015 Çarşamba

Mim: İlk 10'daki Garip Hayatım

Fahri kız kardeşim, ablam, her daim her telden konuşabileceğim, sevgiliiii Dilekçe'm   beni bir mime etiketlemiş de ben yapmaz mıyım? Gelelim sorulara. Soru da değil de sıralama diyelim.



1) Uykuyu çok seviyorum. Onsuz nasıl olurum, nasıl yaşarım hiç bilmiyorum. 7/24 uyurum o derece. Uyku bağımlılığı diye bir hastalık varsa ona yakalanan ilk ve tek insan benimdir :D

2) Şu sıralar tatlılar, çikolatalar.. Nasıl bir döneme girdiğim konusunda en ufak fikrim dahi yok. Sahi, ne oluyor bana?

3) KPSSSSS.. Çook severim seni, hem de çok. İlk sıraya yazmak isterdim lakin uyku senden daha ağır basıyor. Hadi ama, zoraki bir sevgi(!) bizimkisi. Yürüdüğümüz yollar, konakladığımız çay bahçelerinin dili olsa da konuşsa bu büyük aşkı. Zıt koşullanma bizimkisi :D (tamamen zorunluluktan :P) -Aslında buraya Instagram kullanmak da gelebilir ama bakmayın. Burada önemli özne KPSSSSS .. :

4) Alışveriş.. Bir kadın alışveriş aşkı olmadan yaşayamaz, yaşayamaz! Yoksa hayat damarlarından birisi tıkanmış demektir. Şu sıralar tıkanması için çaba gösteriyorum. Hoş, alacak bir şey de kalmamış ki! Ancak hala kıyafet arayışım sürüyor. Yeni moda bana göre değil. Oh mon dieu ! :D

5) Kitap okumak diyeceğim. Haki klasik, klişe, sıradan ve bir o kadar durağan bir eylem. Elime aldığım Kumral Ada Mavi Tuna'yı hala bitiremedim. Neden? Sonra açıklarım :)

6) Müziği hisset, durma yerinde. Kimseye bakma dans et yerinde. Müzik ve dans ikilisi. Özellikle evde kimse yoksa ve temizlik yapılması gerekiyorsa. O lalalaa :D

7) Film izlemek. Allah'ım. Matematiği icat eden çobandan ettiğim nefret  kadar filmi icat edenleri o kadar seviyorum. Garip bir cümle olduğu değil mi? Günde yedi film izlediğim günde olmuştur. Bkz. Üniversite dönemi ..

8) Boş boş, izlediğim ve izlemekten bıkmadığım kozmetik gurularını (!) izlemek. Nedense Azerbaycanlı bayanları daha bir izleyesim geliyor. Hayırdır, bir akrabalık durumu mu var ne? 

9) Ih. 9'u sevmedim. :)

10) Bloğum. Öhöm öhöm :D


Bir etiketin daha sonunda gelmenin verdiği gururla..

İşte benim ilk 10'daki garip hayatım.




Sizin hayatınızdaki ilk 10 durum nedir peki? :)

16 yorum :

  1. Çok teşekkür ederim İnci'm! Ama ama ne Kpss'si ya hem de 3. sırayı vermiş ona :D Senin mimini okurken ben de "allahım ya uykuyu nasıl esgeçtim" dedim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uykuyu nasıl es geçersin, olamaz öyle şey . Keşke hep uyusak :(
      Zorunluluk oldu kimisi (işin şakası tabii) ama geneli doğru. :D

      Sil
    2. Daha çok uyuyabilsek bari :D Zorunluluklar da ilk ona dahil olabilir sıkıntı değil bence :D

      Sil
    3. Beni bir tek sen alıyorsun, bu harika bir şey :D

      Sil
  2. Eğlenceli bi yazı olmuş :)
    Ben de azeri youtuberlari izlemeye bayılıyorum ya. Onerebilecegin var mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnka Ja, Gunesnm (videolarını sildi), styledby helisa, beautyblogger93, sevinc tagili vardı o da videolarını sildi. Profesyonel değil hiçbirisi. Konuşmalarını ve farklı ürün göstermelerini seviyorum ben. Sen hangilerini takip ediyorsun?

      Sil
    2. Yeni video koymaz oldular. Sebebi ne acaba..

      Sil
    3. cocochanelblog var. ses tonu çok tatlı ninni gibi, uyumadan önce izliyorum her gün:D

      Sil
  3. Cok keyifli bir yazi olmus alisveris kadinlar icin terapi resmen katiliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Kpss iliskinde basarılar simdiden :) bu senelik biz iliskimize ara verdik seneye ne olacak simdiden stress bastı :/ dedigin gibi alısveris bizim can damarlarimizdan biri o olmadan olamaz :) bizim blogumuza da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, inşallah hayırlısı olur. Hemen geliyorum :)

      Sil
  5. aaa Kumral ada mavi tuna yillar once okumustum ama çok hatirlayamiyorum tam hikayeyi falan, iste boyle de bi huyum var yillar sonra okudugum kitaplari beni çok etkilemediyse beynim barindirmiyor bunyesinde, ama birisi "yaaa nasil hatirlamazsin hani soyleydi de boyle olmustu" falan derse, "aaaa evet evet hatirladiiiim" diyorum. iste o yuzden beklicem bana boyle hatirlatacak yazini, eee o zamana kadar durulurmu git bak evde kitap da diyo iç sesim ama iste usengeçligim baskin çikiyo, operim seni kocaman Incim guzel geçsin gunun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir süre daha kitaba yoğunlaşamayacak gibiyim. Ama söz, bitirince sana çıtlatacağım. Çook teşekkür ederim Sultan ablam :)

      Sil
  6. Çok güzel bir tag olmuş cnm, zevkle okudum ;)

    YanıtlaSil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...