Translate

26 Nisan 2015 Pazar

Benefit The Porefessional Gözenek Küçültücü Baz



Benefit The Porefessional Gözenek Küçültücü Baz

Mutlu pazarlar hanımlar..
Bugün Benefit The Porefessional gözenek küçültücü bazını eksileriyle artıyla sizlerle buluşturmak istedim. Bugüne kadar birçok bloggerdan dinlediğiniz, okuduğunuz bir konu ve ürün olduğu su götürmez bir gerçek. Ancak bir de benim bakış açımdan bakmaya ne dersiniz?

Ürün gördüğünüz üzere şık bir kutu içerisinde geliyor. Ayrıca içinde küçük bir broşür de çıkıyor. Ancak her üründe olduğu gibi bu üründe de Türkçe dilinde bir açıklama yok. Bizi umursayan yok sanırım :)


Çıkan broşürü eklemedim ancak  ürünü nasıl uygulamanız gerektiği konusunda bilgilendirme sunmuş. Şöyle;

" Gözenek ve ince çizgi oluşumlarının görünümünü aza indirgemek için nemlendirilmiş cildinize ince tabaka halinde sürün. Birkaç saniye bekleyin ve makyajınızı yapın. İsterseniz tek başına da kullanabilirsiniz. " Ayrıca ürünü "Pat Pat" şeklinde kullanmamız gerektiğini de söylemiş kullanma kılavuzumuz. :)

İçindekiler kısmını merak edenlerimiz için bu görüntüyü almak istedim.. Ve ürünün 12 aylık bir kullanım ömrüne sahip. 


Baz renkli olmasına rağmen hiçbir ciltte koyu gelecek bir yapıya sahip değil. Hatta uygulandığı zaman o rengi göremiyorsunuz bile. Kolay bir şekilde uygulanıp, hiçbir şekilde zorluk çıkarmayan bir baz. Ürünü ellerimle uygulamayı daha çok seviyorum. Fırça ile de uygulayabilirsiniz. Ancak fırça ile daha çok ürün gideceğini düşünüyorum. Ayrıca rahatsız edici bir kokuya da sahip değil

Gelelim işin en can acılı noktasına.. Sephora'larda satılan ve pahalı bir marka olan Benefit'in The Porefessional gözenek küçültücü bazı işe yarıyor mu. Makyaj sabitlemede ve tutmada ne kadar başarılı? Ürünün gözenekleri küçültme işlevi gayet güzel. Yapı olarak kolay dağılıyor ve makyaj sabitlemede bir tık işlev gösterdiğini de söylemem gerekir. Fakat bu miktarda bir ürüne bu kadar parayı vermek ne kadar akıl işi bilemem. Bu yüzden Flormar İnvisible Pores Mimimizer gözenek küçültücü bazını edindim. Deneyimledikten sonra iki bazı karşılaştıracağım. 

Başka bir  blog yazı dizisinde görüşünceye kadar hoşça kalın :)

 Dipnot: The Porefessional baz ile öncesi sonrası yapmaya çalışmama rağmen sonucu birebir yansıtmadığını düşündüğüm için eklemeyi uygun görmedim.

 

11 yorum :

  1. Farkı parasıdır bence canım flormarı denemelisin ben yorumladım okumak istersen :)

    YanıtlaSil
  2. ben bu bazı pek sevmem benim cildime yaramıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her cilt ile uyumlu olmuyor ki şu kozmetik ürünleri. Keşke böyle sorunlar olmasa. Ama zaten muhteşem ötesi bir ürün de değil hani. :))

      Sil
  3. bak ben de ayni seyi dusunmekteydim, acaba fiat-kalite açisindan degermi verecegim paraya, senden once viva vlogger da da pek kalici olmadigini okuduktan sonra vazcaydim, yaaaa iyiki varsiniz ya, boyle karsilastirmalar yorumlamalar ne iyi oluyo. bak beni bos yere para harcamaktan kurtardiniz canim bloggerlarim seviom sizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatta fiyat yanı sıra daha da güzel bir etkisi olduğunu öğrenince flormar'dan vazgeçmem artık Sultim :D
      Sen de sevilmeyecek gibi değilsin ki hani.:D
      Benefit yerine Flormar Pore Minimizer ile yola devam ..

      Sil
  4. Bu ürünü çok merak ediyordum ... Aslında gözeneklerim büyük değil ama çok bahsediliyordu. Ama okadar para vermeye değmez bencede maalesef Türkiyede çok fark ediyor yurtdışına göre :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de.. Benimki tamamen bir meraktan. Olmazsa olmaz bir ürün değilmiş hani :)

      Sil
  5. Gerektiğinden fazla övüldüğünü düşünüyorum ben de, kesinlikle daha uygun fiyatlısı vardır, araştırmak lazım, karşılaştırma yazını bekliyorum cnm ;)

    YanıtlaSil
  6. Benim bir alışveriş listem var, yeni oluşturmaya başladım. bloglarda gördüğüm güzel ürünleri yazıyorum. sayende şimdi bunu da listeye ekledim :) Teşekkürler İnci'ciğim... Yeni postlarını çooook merak ederek bekliyor olacağım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de bloglar olmasaydı bütçemiz bu denli sarsılmayacaktı :D
      Yaza doğru bomba gibi dönerim inşallah Kahve Yanı'm :)

      Sil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...