Translate

8 Nisan 2015 Çarşamba

Bioderma Sensibio H2O ve Garnier Kusursuz Temizleme Suyu Karşı Karşıya


Merhaba!
Bugünün konusu, dünyada çığır açan makyaj temizle sularından Bioderma Sensibio H2O ve Garnier Temizleme Suyu incelemesi. Siz de iki ürün arasında kalıyorsanız bu yazıyı okumadan geçmeyin :)

**

Garnier miktar olarak standart 400 ml olması ile evladiyelik cinsten. Fiyat olarak uygun olması ve hemen hemen her yerde bulunabilir olmasıyla  + puan alıyor
**
Bioderma ise miktarı kullanıcısına bırakmakla çok yönlü bir seçim olanağını sunuyor. Benim elimde bulunan 250 ml'lik bir ürün. Fiyat olarak yüksek lakin dermokozmetik bir ürün olmasıyla bu eksiyi artıya çevirerek + puan alıyor.


    Kapak tasarımı ve sağlamlık açısından Garnier önde (+)


      Kapak tasarımı ve sağlamlık açısından Bioderma ıh  (-)


Küçük bir test yapmaya ne dersiniz? Kim birinci olacak dersiniz?


Golden Rose markasının keçe uçlu Eyelinerı ile testimize başlayabiliriz.


Soldaki pamukta Bioderma Sensibio H2O, sağdaki pamukta Garnier Temizleme Suyu..



Görüldüğü üzere Bioderma Sensibio H2O ile Garnier arasında temizleme açısından büyük bir fark yok. Ancak Garnier kullandıktan sonra yüzümde yapışkanlık hissi oluşuyor (-) ve bu hissi sevmiyorum. Yüzümü yıkamam gerekiyor (-)

 Ancak Bioderma ile göz ve yüz makyajımı temizledikten sonra herhangi bir şekilde yüzümü su ile yıkama gereksinimi hissetmiyorum.



Gelelim diğer yönlerine:

Bioderma Sensibio H2O

  • Bioderma, Garnier ile karşılaştırılınca içerik olarak daha temiz.
  • Şişe tasarımı olarak (kapak hariç) daha çekici..
  • Ürün miktar seçimi kullanıcıya birçok alternatif sunuyor.
  • Eczane odaklı, yani dermokozmetik olması cabası..
  • Hipoalerjenik bir ürün
  • 12 aylık ömrü olması


Garnier Temizleme Suyu

  • Makyaj temizleme işlevi ardından durulamaya ihtiyaç duyulması.
  • Göz makyajını temizlerken yanma, batma hissi yaşatması.
  • 6 aylık ömrü olması.

       Fiyatına bakmaksızın alacak olduğum ürün Bioderma Sensibio H2O. Bitme ihtimaline karşılık bir yedeği çoktan edinildi bile .
      Makyaj temizliğinde elim daima Bioderma'ya gidiyor. Ancak Garnier'in bitmesini istediğim için Bioderma'yı geri koyuyorum. Ve Garnier bitince bir daha alınmayacak ..

**

Bir başka blog yazısında görüşünceye kadar hoşça kalın :)

**
Dip Not: Gelecek blog yazısında Benefit Porefessional gözenek küçültücü baz olacak. 

11 yorum :

  1. oleyyyy yasasin Bioderma diyorum ben de sana tamamiyle katilarak, gerçi ben garnier hiç denemedim ama hep kafamda vardi bi denesem falan diye ama biodermadan da oyle memnunum ki ihanet etmek istemiyordum ona, neyse yazini okuduktan sonra kesin karar verdim denemek falan istemiyorum, Bioderma'ya devam, opuyorum kocaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç deneme boş ver. Gerek yok bence de Bioderma varken. Zaten sen Fransa'da yaşıyordun değil mi?. Orada daha da ucuzdur fiyatlar. Ben de kocaman öpüyorum seni enerjik insan :)
      seni gördükçe içim enerji ile doluyor vallahi :D

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Alışınca vazgeçilmez oluyor değil ama :D

      Sil
    2. :D Aynen buarada ne güzel kesinlikle yazmışım ben oraya! Tabi senin yazını görünce heyecandan elim ayağım karıştı birbirine :D Buarada Google'daki mesajını yeni gördüm :( Sana hangouts'tan mail adresimi yazdım lütfen bana oradan mail at sana çok güzel haberlerim var :D

      Sil
  3. Garnier'in temizleme suyunu fiyatından dolayı merak etmiştim ama sanırım Bioderma'da kalacağım. Bioderma gerçekten harika bir ürün ve durulama gerektirmemesi, yanma hissi yaratmaması ve çok etkili olması çok büyük bir avantaj! Yazınız işime çok yaradı, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. şu an Garnier kullanıyorum ama Bioderma dediğiniz gibi içerik olarak daha iyi

    YanıtlaSil
  5. karşı karşıya gelinceeee birbirlerine "sululuk yapmaa" mı diyolaar :))) işte yaa, yorum yaparkeneeee komik olup güldüresim geliyoo bana nee yaaa işteee :)

    YanıtlaSil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...