Translate

23 Nisan 2015 Perşembe

Moshos Garden Sıcak Havlu Yüz Temizleyici


Moshos Garden Sıcak Havlu Yüz Temizleyici

Merhaba... Bugün Moshos Garden Sıcak Havlu Yüz Temizleyici ile ilgili fikirlerimi belirtmek istiyorum. Sertifikalı organik balmumu ve sertifikalı organik zeytinyağı ile cildi temizler. Sarı kantaron ile cilt tonunu düzeltmeye yardımcı olur.

Kullanım Şekli: Temizlemek istediğiniz bölgeye yeterli miktarda uygulayın. Önceden sıcak su dolu bir kapta beklettiğiniz havluyu elinize sarın, cildinize masaj yaparak temizleyin.



Ürün 50 ml'lik cam bir kavanozda geliyor. Kokusunu ve yapısını sevdiğimi söyleyemem. Yapısı itibari ile uygulaması oldukça zor. Kış aylarında iseniz mutlaka sıcak su yardımı ile ısıtıp, akışkan bir hale getirmeniz gerekiyor.Erimiş parçayı yüzüne uygulamanız gerekiyor. Ancak yapısı partiküllü olduğundan düzgün ve eşit bir şekilde yüzünüze uygulayamıyorsunuz. 


Sıcak su içerisinde bekletilmiş havlu ile cildi arındırma aşamasında cildimin temizlenmesinde bir fark göremedim. Ne siyah noktalara karşı küçük bir gelişme, ne renk tonunda bir değişme ve düzelme ne de mükemmel bir temizlik.. Maalesef hiçbirisini göremedim.


Ürünü kullandığım zamanlarda cildimde oluşan küçük yağ bezeleri gözlemledim. Anlayacağınız, ürün cildi temizlemeyi vadederken, ciltte yer alan gözenekleri tıkıyor. Sonrası yağ bezesi.. 

Moshos Garden Sıcak Havlu Temizleyicisi'nden memnun kalanlar da var. Ne yazık ki ben beğenmeyenler kısmındayım. Sizde evlerinizde zeytinyağı ve sıcak su buharı ile bundan daha güzel sonuçlar alabilirsiniz. Başka bir blog yazı dizisinde görüşünceye kadar hoşça kalın :)



9 yorum :

  1. İnci D. is finally back! :D Hoşgeldin kuzum bloga yeniden. Bak ihmal etme bizi daha sık yaz lütfen. Buarada cidden çok merak ediyorum bu ürünü ben de denemek istiyorum en kısa zamanda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlenmek güzel bir duygu :D
      Zeytinyağı su buharı dene bence :)

      Sil
  2. çok beğeenler var evet ama ben de uygulamasını çok zor buluyorum o yüzden bir kaç defa kulladım ve bıraktım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kullanımı zor olduğu gibi vaadlerini de yerine getiremiyor ki..

      Sil
  3. Çok beğenen olmuştu hep merak ediyordum ama kullanım şeklinden dolayı erteliyordum uğraşması zor geliyor. Herkeste aynı etkiyi de vermiyor, bir sıcak havlu için alınacak bir ürün değil gibi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her cilt tipine uygun olmayabiliyor, haklısın. Zaten evde de buna benzer kürler uygulamak mümkün :)

      Sil
  4. Yere göğe sığdırılamıyordu bu ürün :) İyiki almamışım, hiç pratik gelmemişti zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de o yüzden denemek istemiştim. Ama işin aslını ikimiz de biliyoruz değil mi Şirineciğim. Evdeki yöntemlere devam :)

      Sil
  5. çok teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...