Translate

6 Eylül 2015 Pazar

Freeman Naneli & Limonlu Kil Maskesi


Merhaba!
Freeman Naneli & Limonlu Kil Maskesini mercek altına aldım. Merak ettikleriniz ve daha fazlası için hadi buyurun bakalım :)


"Nane ve limon özleri ile zenginleştirilmiş bu kil maskesi problemli ciltlerini yatıştırır ve rahatlatır. Yağ üretiminin dengelenmesinde ve ciltteki gözenek görünümlerinin azalmasında yardımcı olur. Yağlı cilt tipleri için uygun bir üründür."Ürün ambalajında yazanlar bundan ibaret. 

Ürün ambalajı oldukça basit, kapaklı bir sistemden ibaret. Freeman maskelerini bildiğim kadarıyla farklı cilt tiplerine hitap eden farklı maskeleri de bünyesinde barındıran bir marka. Benim elimde olan ise "Yağlı Cilt Tiplerin" uygun olanı.


Freeman Naneli ve Limonlu kil maskesini haftada bir ya da iki kez ihtiyaç duyuldukça, göz ve çevresi haricinde tüm yüze uygulayıp, kuruduğundan emin olduktan sonra bol su ile yıkamanız öneriliyor. Ben de haftada bir kez (Pazartesi) günleri kullanmaya başladım.

Cildimde oluşan yağlı hissi söküp attı hatta oldukça da kuruttu. Freeman Naneli & Limonlu kil maskesini kullandıktan sonra toniklenen cildime hemen nemlendirici sürüyorum ki bir şekilde yağ dengesine kavuşuyor cildim. 


Yaz aylarında yağlıdan karmaya dönük cilde sahip olduğum düşünülürse ürün gayet iyi işler çıkardı diyebilirim. Kurutması dışında tabii.

Freeman Naneli & Limonlu kil maskesi, yeşil bir renk olarak  bildiğimiz killere oranla oldukça katı bir şekilde. Ayrıca  kapağını açtığınızda bariz bir şekilde nane ve limon kokusu karşılıyor. 



Freeman Nane & Limonlu kil maskesi cildinize sürdüğünüz andan itibaren kısa sürede cildinizde kuruyor. Beş dakika yeterli bir süre gibi olsa da ben fazla bekletmeme kararı aldığım için bu süreyi daha kısa tutuyorum ve hemen yıkıyorum. Bu maske dışında Freeman'ın diğer maskelerinin de küçük paketlerinden aldım. Onları da deneyimledikten sonra  yorumlamayı düşünüyorum. 

Umarım Freeman maskelerinden Nane & Limon Kil maskesi hakkında biraz da olsun sizi aydınlatabilmişimdir. Başka bir blog yazı dizisinde görüşünceye kadar hoşça kalın. :)

18 yorum :

  1. Kokusu güzeldir mutlaka nane ve limonluysa. Ambalaj ve ürünün görüntüsü de al benili çok :)
    Ama kurutuyosa hiç benlik değil yaa...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu güzel. Ama kurutması biraz sıkıntı işte. Hafta bir kereden fazla uygulamamaya çalışıyorum. Kışa doğru normalden karmaya döner cildim, düzen yine değişir :)

      Sil
  2. Sivilceli zamanlarım için ideal desene :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene bence de. Hatta küçük paketlerinden dene indirimdeyken. Birkaç paket aldım öyle uzun süre gidiyor hala bitmedi iki paketi açık o şekilde.

      Sil
  3. merhaba tatlım blog ve instgram da takiptym bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. sırf bayıldığım nane-limon kokusu nedeni ile almak isterim..

    YanıtlaSil
  5. Küçük paketlerinden alıp deneyin isterseniz uzun süre gidiyor :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba blogunu takibe aldım. Benimde naçizane kozmetik üzerine bir blogum var :)
    Senide kendi keşif etkinliğime bekliyorum. Uğrarsan sevinirim :)

    www.beautybygizzy.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  7. Dilekçe de seni okuyunca takibe alayım diye geldim. Zaten takipteymisim meslektaşım. Gözün aydın atanmişsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Nilgün Hanım, evet meslektaşmışız ve ne güzel bir tesadüf bu :)
      Çok teşekkür ederim, ben de takipteyim sizi :)

      Sil
  8. ben de dilekçeden geliyorum:) hayırlı olsun atamanız:)

    YanıtlaSil
  9. Ben de dilekçeden geldim :) Yeni takibe aldım. Sınıf öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim. Atanman hayırlı olsun darısı benim de başıma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz. Çok teşekkür ederim, amin inşallah :)

      Sil
  10. inci. sen antalyada yaşıyon de mi. ama okulun orda değil de mi galiba. antalyayla ilgili, akdeniz üniversitesinde okuyan bir blog arkadaşımızla ilgili bişi isticem senden yaa. yapabilirsen yani. bilemedim. yani bir çeşit iyilik istiycem. :)

    YanıtlaSil
  11. Takibe beklerim bende http://esyspage.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...