Translate

8 Temmuz 2015 Çarşamba

Cosmed DD Krem Sun Essential Bir İlk


Merhaba Hanımlar..
Uzun soluklu bir aradan sonra Cosmed markasının ilk DD Krem ya da Güneş Kremi olarak da nitelenebilecek ürünü tanımaya ne dersiniz? Evet yanlış duymadınız.. BB ve CC kremden sonra şimdi de DD krem! Ama bu bildiğiniz kremlerden hiç değil, emin olun :)




Yaz ayında cıvıl cılvıl renklerle aşina olduğumuzu düşününce turuncu ve tonları ile renklendirilmiş ve tüp şeklinde olan paketlemesi ile oldukça şık bir görüntüye sahip. Ağız kısmının vidalı ve ince olması da ürünü istediğiniz kadar almanızı sağlıyor.


Cosmed DD Sun Essential DD Krem

Cosmed DD kremi kullanmadan önce çalkalamanız gerekiyor. Sulu yapıya sahip olduğu için DD krem karışımı ayrıştığı için elinize ilk gelen ürün su olmasın istiyorsanız bu adımı atlamayınız :)
Cosmed DD krem her ne tek renk olarak çıkmış olsa ve koyu renk olarak görünüyor olsa da sandığınız gibi bir etkiyle karşılaşmıyorsunuz. Bir süre sonra DD krem cildiniz ile uyum sağlıyor. Sağlıklı ve güneşin zararlı ışınlarından korunmak için hayli yeterli olan 50 güneş koruma faktörü ile en iyi dostunuz olacaktır.

Cosmed DD Krem
Cosmed DD kremin elimin üzerinde duruşu bu şekilde. Ürünün amacı tabii ki yüksek koruma faktörü ile cildinizi zararlı ışınlara karşı korurken aydınlık ve sağlıklı bir görüntüye de kavuşmanızı sağlıyor.  Aydınlık görüntüyü sağlarken asla sim ve türevi ile karşılaşmıyorsunuz, belirtmek isterim. Kapatıcılık isteyenlere yeterli gelmeyecektir, yalnızca cilt eşitsizliğini dengelemede ve eşitlemede oldukça başaralı. Suya karşı dayanıklı oluşu ile denizden çıktıktan sonra bile korunmaya devam edebiliyorsunuz.

Cosmed DD kremi özellikle kuru ve karmaya dönük ciltlerin daha verimli kullanabileceğini düşünüyorum. Aşırı yağlı bir ciltte yoğun bir parlamaya neden olabilir çünkü. Tabii bu durumu pudra ile de engelleyebilirsiniz. Ürünü eczanelerden ya da dermokozmetik sitelerden temin edebilirsiniz. :)

Hoşça kalın :)



9 yorum :

  1. Benim tatlı blogger bacım dönmüş! Kremin duruşunu çok sevdim ben İnci'm bulursam kesinlikle denemek isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uzun süre ara verince nereden başlasam ne yapsam tam bilemedim :D
      Bacım istersen sana biraz yollayayım. Elimdeki yüz ürünlerini bitirmek asla mümkün olmayacak gibi zaten. Minik bir kaba koyar postalarım. Hatta başka bir ürünün tester ı da var. Onu da yollayayım sürpriz olur :D

      Sil
    2. Çok düşüncelisin İnci'm ya boşa kardeş demiyorum sana ben. Yolla yarim tez yolla oyalı da mendile sar yolla :D Senden gelen paketler beni inanılmaz mutlu ediyor bacım :D Fakat dediğim gibi zahmet vermek istemiyorum sana.

      Sil
  2. Tatilde biraz bronzlaşırsam kullanacağım bunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında hafif uygulama yapıldığında bir sorun olmuyor. Ben o şekilde kullanıyorum. Zaten bol kullanmanın da bir faydası yok. Kapatıcılık oranı yok denilecek kadar az. :)

      Sil
  3. İnci geldi Kahve gitti :)
    Ben artık pek giremiyorum ama senin dönüşüne çok mutlu oldum. Gerçi inst sağolsun :D
    DD krem de gördük hadi hayırlısı... Ben daha CC versiyonuna bile geçemedim. BB'lerim bitsin hele bi... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırdır, sen nereye? Doğru şuan Antalya'dasın değil mi :)
      Umarım bu dönüş zamanı içerisinde paslanmamışımdır :D
      DD krem olayına oldukça şaşırmıştım bakalım daha neler gelecek.

      Sil
  4. Yok yok hiç pas yok! Süper gördüm seni... Yayın harika, tamamdır... :)

    YanıtlaSil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...