Translate

15 Temmuz 2015 Çarşamba

Rimmel London Oh My Gloss Watsons

Rimmel London Oh My Gloss
Merhaba..
Bir süredir gloss avcılığı yaptığımı söylememde bir sakınca olduğunu sanmıyorum. Ve uygun fiyatlı ve bir o kadar da güzel glosslar edindiğimi düşünüyorum. Ve size Watson'larda bulabilecek olduğunuz Rimmel London Oh My Gloss ile tanıştırmak istiyorum. Muhtemelen bir başka blog yazısında da denk gelmiş olabilirsiniz :)


Rimmel London Oh My Gloss

Bildiğiniz üzere Rimmel London markası Drugstore bir marka ve kendi alanında oldukça başarılı.. Yaz geldi malumunuz ve mat rujlar, glosslar  rafa kalktı. Onun yerine dudakta doğal ama bir o kadar da ışıltılı glosslar peyda oluverdi.

Rimmel London Oh My Gloss paketlemesi oldukça şık ve fırça ucu da glossu güzel bir şekilde uygulamanıza yardım ediyor. Elimden bırakasım dahi gelmiyor :)

Rimmel London Oh My Gloss

Bendeki rengi Oh My Gloss 190 Pin Up. Oldukça canlı ve güzel bir pembe. Oh My Gloss u dudaklarınıza sürdüğünüzde yoğun bir ışıltı ve parlaklık oluşuyor. Ancak şunu belirtmek isterim ki içerisinde hiçbir şekilde sim veya türevi bulunmuyor. Tamamen glossun yapısından ve yapay olmayan bir parlaklık..

Rimmel London Oh My Gloss 6 saatte kadar kalıcı olduğunu iddia ederken hiç de abartmıyor. Glossun parlaklığı bir şeyler yediğiniz ve içtiğiniz taktirde yok oluyor ancak dudağınızda glossun rengi gün boyunca kalıyor. Ayrıca bazı glosslarda olduğu gibi dudakta yayılma gibi bir problem de yaşamadım. Benden tam puanı aldı diyebilirim :)

Okuduğunuz için teşekkür ederim, sağlıcakla kalın :)

8 yorum :

  1. Watsons'la kavgalı olduğum ve protesto ettiğim için (kendimce :) artık Rimmel standlarında gezinemiyorum :( Yollasana deneme boyu :D :D (Şaka ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir tek onu yollayamam :D
      Aman git gez, nolcak ki :))

      Sil
  2. güle güle kullan şekerim bu arada blogumda hediyeleşme etkinliği var beklerim http://ledushca.blogspot.com.tr/2015/07/hediyeselim-mi.html

    YanıtlaSil
  3. Parlaklığı da geçmese çok güzel aslında <3

    YanıtlaSil
  4. rengi ta benlik :) alınabilir yani... bu arada blogumda senin sevineceğini düşündüğüm bir haber var .... göz at istersen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir sürü güzel rengi var . Bunda karar kıldım ki hiç pişmanlık duymadım😊 haberi şans eseri gördüm ki bu yorumu da çok geç gördüm ben ya :(

      Sil
  5. renk ne güzel başlık ta yine çok havalıııı :)

    YanıtlaSil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...