Translate

23 Kasım 2014 Pazar

Bir Flormar Alışverişi - Fırça Seti Hediye



Paket neredeyse bir haftadır elimde olmasına rağmen, ya havaların kötü gidişatından fotoğraflayamadım ya da müsait olmadığım zamanlardan .. Bugün de biraz rahatsız olmama rağmen bir el atayım blog yazı düzeni aksamasın dedim. Flormar, Türkiye şartlarında düşünülünce ortalama kaliteye sahip; güzel bir marka. Özellikle uygun fiyatlı alternatif sunan ojeleri dışında, kalemleri ve farları da gayet başarılı! Sık sık indirim ve sürpriz hediyeler yapması da cabası. Malum, bayanların hayır diyemeyeceği iki şey vardır. İndirim ve sürprizler... 
Bakalım neler alınmış .. 



08 Dance of Sepia
Bu serinin paletleri bir muhteşem! Renklerini tek dokunmada veren, satenimsi bir his uyandıran, yumuşacık ve kolay sürüm, dağıtmaya müsait olan bir seri. Görüldüğü gibi ilk renk ten rengi; baz vazifesi ya da sadece damarlı görünümü alıp bir rimel bir siyah ince hat (eye liner) ile doğal bir göz makyajı sağlayabilir. İkinci ve üçüncü renk pembenin farklı tonları.. En iyisi ten üzerinde duruşlarına bir göz atalım;


Ellerimden ötürü oluşan kötü görüntüden dolayı özür dilerim. Zayıf bir insanım, mazur görün :)

İkinci paletim yine aynı seriden ve;
05 Black Dust

Siyah ve beyaz.. Asla modası geçmeyecek renkler... Gri de ikisi arasında gidip gelen, hoş bir renk. Her bayanın makyaj çekmesinde (ki inanıyorum) bir adet bu renkleri içeren far paleti bulunmaktadır. Denemeye lüzum bulmadım, herkesin bildiği renkler diye düşünüyorum :) Renklerini güzel veriyorlar.



Farlardan gidiyorken, farlar ile devam edelim...

Metalic Eye Shadow A005


Yeşil tonlarını kullanmış birisi değilim. Umarım güzel durur diyerek, uygun fiyatlı oluşundan dolayı attım sepete. Kendisi ;


Ele gelirken biraz toz toz olma durumu var. Ancak büyütülecek kadar değil. Sebebi ise derin çizgiler barındıran desenler.. Rengini gayet güzel veriyor.


SuperMatte 209


Yanlış hatırlamıyorsam daha önce flormardan bir ruj almamıştım. Bu ilk oldu sanırım. Hafif bir gül kokusu var ve paketlemesi gayet yerinde ve şık. Sürümü çok mat değil, güzel bir yapısı var.

Passionate Dots Invisible Powder (Makyaj sabitletici Pudra)

Ürün şirin bir plastik kap içersinde, minik bir puf ile geliyor. Özellikle gözaltı kapatıcılarını sabitlemek için ideal bir ürün olduğu iddia ediliyor. Böylelikle kapatıcınız gün boyu sizi rahatsız etmeyerek uykuya dalabilecek. Ta ki siz makyajınızı çıkarana kadar :)






Flormar Satin Matte GS13 Orchid
Satin Matte serisinden aldığım diğer iki ojeyi beğendiğim için bunu da almak istedim. Lakin sonradan fark ettim ki, daha önceden almışım bu ürünü. Sağlık olsun, belki çekilişe dahil olacak bir ürün olur :) Yapısına gelecek olursak, Havana ojesi gibi beklerken hafif satin matlıkta bir oje ile karşılaştım. Oysa kumlu bir yapı bekliyordum..





Belirli bir alışveriş üstüne hediye olarak bu şirin fırça seti hediye olarak gönderiliyordu. Fırçaların yapısı fena değil, çok süper bir işlev göreceğini sanmam. Ancak makyaja yeni başlayanlar için ideal bir set olduğu kanısındayım. Küçük olmaları çantaya atıp çıkmak için de büyük kolaylık sağlıyor.

Onun dışında Flormar Türkiye yeni bir deneme ürünü göndermeye razı olmuş olsa gerek. Skin Geometry Serisinden Günlük krem, Gece Kremi ve Göz Çevresi Kreminden oluşan üç küçük ürünü bu şirin kutucuk içinde göndermişler.

Peki siz neler aldınız?

10 yorum :

  1. Güle güle kullan canım hepsi çok güzeller Flormarı seviyorum ben ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol canım. Keşke kendi satış noktalarında da böyle indirimler olsa ama güzel bir marka. :)

      Sil
  2. Flormar'ın 5 li far paletinin 7 numarasını almıştım zaten. 8 numara da çok güzelmiş. Güzel günlerde kullan canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o da harika doğal ve toprak renklerinden oluşan güzel bir palet. Yorumun için ayrıca çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Benim bir ilk oldu, çok teşekkür ederim. Umarım yüzüme gözüme bulaştırmam :)
    Çook teşekkür ederim Soslu Badem :*

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan canım. Fırça seti ve farlara bayıldım. Bende de 6 numara olan mevcut. Oldukça memnunum, bu renklerde çok hoşmuş <3

    http://guzellikeditoru.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım, dün sipariş verecektim bende son an vazgeçtim tuttum kendimi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sık sık kampanya yapan bir firma zaten belki daha güzel bir kampanya olur. Teşekkür ederim canım :)

      Sil
  6. Sırf bu fırça seti için bir alışveriş yapmayı düşünüyorum. Ayrıca da satmoyolar ya :( Güle güle kullan hepsini canım, farlar ruclar harika! :)

    YanıtlaSil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...