Translate

15 Şubat 2015 Pazar

Nyx Mocha Allık ve Carla Professional Make Up Allık

Merhaba !
Bazı nedenlerden ötürü paylaşım yapamaz olmuştum. Umarım anlayışla karşılarsınız :)


Bugünün konusu bu iki şirinlik abidesi allıklar. 



Carla Proffessional Make Up Allık 01

Ürünü yılbaşı zamanında Bim'den almıştım. Evet doğru duydunuz. Şu hemen sokağın başındaki Bim var ya . Ha işte oradan. :)



Ürün paketlemesi biraz basit, bunu ilk görüşte anlamak mümkün. 9 gr'lık ve Türk malı olması ile gönlümü çelen ve almak istediğim bir allık oldu. Hatta diğer rengini de aldım da onu da başka bir zaman gösteririm artık.



Yapısı yumuşak ve sürümü oldukça kolay. Renk verme (pigmentasyon) durumu ise ortanın bir millimcik üzerinde. Hafif sedefli birkaç da sime benzer cisimlere rastlamanız olası. Yaz ayları için gayet başarılı,turuncu şeftali arasında bir renk. 


Geniş ve tok fırçalar ile dokundurduğunuz andan itibaren acayip tozutma yapıyor. Ama en kaliteli dediğimiz allıklar ve farların tozuttuğunu düşünce bu şirin şey tozutmuş çok mu? :)

Kalıcılık olarak ise beklentimin bir hayli üstündeydi. Sabah saatlerinde sürdüğüm allık gün içerisinde hafif uçmasına rağmen, eve döndüğümde bariz rengini koruyor durumdaydı. Gördüğünüz yerde alıp, denemenizde fayda var. Fiyat- 8 TL

İçindekiler kısmını merak edenler için.







Nyx Mocha Allık

Yine yılbaşı indirimi vukuatında rast geldiğim bir arkadaş kendisi. Keşke tanışmaz olsaydım!

Ürün paketlemesi epey zayıf olmasının yanı sıra Rossman çalışanlarının güvenlik(?) için bant ile sarıp sarmalaması sonucu bir türlü açamadım. Açtıktan sonrada etrafında bandın yapışkan maddesinin kalıntıları kalmıştı. Sinir olduğum bir durumdu ve ne denediysem çıkmadı. Sonunda zeytin yağı ile sildim, parladı ve akça pakça oldu çocuk!



Yapısı kireç gibi, sert ve gereksiz şekil verilmiş kum tepecikleri yüzünden mi bilmiyorum renk vermiyor.Paketteki rengi verebilmesi için hangi fırça ile uyguladıysam yok, bana mısın bile demedi. Yedi kez üst üste sürmem sonucu eh işte modunda renk verdi.


Kalıcılık konusunda hiçbir yorum yapamayacağım. Malum, henüz yanaklarımda buluşturabildiğim bir allık olamadı kendileri. Ama görsel itibariyle on numara beş yıldız. Duvara as tablo olarak :)


Renk verdiği kadarıyla ise mat ve hoş bir pembe. Keşke bu rengi gerçekte de alabilsem. Bu allıktan memnun kalan varsa yorumlarınızı bekliyorum :) Rossman ve Boyner'lerde  20 lira civarı bir fiyattan satın alabilirsiniz.

Sağdaki Nyx Mocha



İçindekiler kısmı: Maalesef okunamaz durumda :)

Bir başka blog yazısında görüşmek üzere.
Kendinize iyi bakın, hoşça kalın :)

6 yorum :

  1. O sorunu ben en çok Maybelline rujlarda yaşıyorum nasıl bi bantsa izi bi türlü geçmiyor çok kötü gözüküyor :/ Carla allık fiyat performans açısından çok iyiymiş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz daha özenli olunsa böyle olmaz aslında. Ruj konusunda da haklısın. Bir metre banda sarılmış ruju çıkar bir de band yapışkanından ayır. Teşekkür ederim Şirine :)

      Sil
  2. Nyx alınmayacak o zaman :) Şükür döndün İnci'm!!! :D İkisini de iyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim kuzum. Sonunda dönebildim, vallahi haklısın :D

      Sil
    2. Arayı açmayalım lütfen sayın İnci D. :D

      Sil
  3. Bimde görmüştüm bu allıkları ama önyargıyla yaklaşıp almamıştım :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...