Translate

28 Şubat 2016 Pazar

Golden Rose LongStay Likit Mat Rujlar 11 12 4


Golden Rose Golden Rose Long Stay Likit Mat Ruj 11 12 4

Merhaba..
Bilindiği üzere Golden Rose firması mat rujlar konusunda oldukça başarılı ve yeni adımlar atmaya devam etmekte. Ve karşınızda yeni Golden Rose Likit Kalıcı Mat Rujlar..

Golden Rose Long Stay Likit Mat Ruj


Ürünler içindeki maddelerin de yazılı olduğu siyah şık bir kutuda geliyor.12 farklı rengi var şimdilik ancak hemen hemen hepsi pembe tonlarında olması pek olmamış gibi.
Şimdiden çok sevilen ve tüketilmek üzere olan 10 numarasına da değinecek olursam gri ile lila tonları arasında oldukça açık bir renk ve günlük kullanımda kullanılmayacak bir ruj. Hatırlatmak istedim.


Golden Rose Likit Mat Rujlar

Renklere bakarak alma şansım olmadı çünkü internet sayfasından aldım ve aslında büyük bir yanılgı yaşadım. Renkler beklediğimden daha farklı geldi çünkü. 11 numarayı biraz daha koyu lila  kahve tonu olarak beklerken özellikle büyük hüsrana uğradım. Aldığım renkler 4-11-12 numaralı olanlar.

Ayrıca 11 ve 12 numaralı rujlarda sim bulunuyor ve güneş ışığında belli oluyor.(çok sırıtmadan)


Sol baştan sırayla 4 numaralı Golden Rose Likit Mat Ruj mercanımsı canlı bir pembe, 11 numaralı Golden Rose Likit Mat Ruj açık kahve tonlarında , 12 Numaralı Golden Rose Likit Mat Ruj yine kalem ruj serisindeki 01 numaralı ruja benziyor gibi bordomsu kahve tonu.

Kalıcılıkları ortalama seviyede denebilir. Kurutma konusunda bana kalırsa her mat ruj kadar kurutuyorlar. 12 numaralı likit ruj tek katta rengini vermediğinden birkaç kat gerekiyor. Ve ağırlık yapıyor. Ayrıca fazla yapışkan hisleri yok.

Kısa bir süre sonra Pastel-Cecile-Golden Rose likit kalıcı mat rujlarını karşılaştırmayı düşünüyorum.
İyi hafta sonları. Hoşça kalın..

İnciice..




5 yorum :

  1. 10 numarayı merak ettim açıkcası... Yine en güzel tonları sen almışsın İnciii. Harikalar ki!
    Güzel günlerde kullan <3

    YanıtlaSil
  2. Selam, sizi de keşiften buldum ve geldim ziyarete.
    Güzel günlerde kullanın, şu sıra bir ruj sevdam tuttu, alamadım henüz koyu tonlar arıyordum, sizinki gibi olabilir:))) görüşmek dileğiyle...
    fulyapimlezzetler.blogspot.com

    YanıtlaSil

Bu konudaki fikrini merak ediyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...